Ірина 🦋

Холодне тонус-обгортання для підтяжки вашої шкіри

Я вже показувала вам свій набір обгортань для тіла від українського бренду Spani 🇺🇦https://club.makeup.com.ua/post/47105/ Перше що я випробувала це скраб з набору Salt Body Scrub та обертання Tonus Wrapping with Mint and Spirulina

Холодне обгортання Tonus Wrapping with Mint and Spirulina це приємна омолоджуюча процедура для тіла з природними антиоксидантами та живильними компонентами . Заспокоює , допомагає виводити токсини , покращує метаболізм шкіри , помітно вирівнює рельєф навіть за одну процедуру - ви полюбите свою шкіру після знайомства з тонус обгортанням із м'ятою та спіруліною

Особливості Tonus-Wrapping With Mint And Spirulina бренда Spani:
🌱формула холодного тонус-обгортання створена на основі екстрактів м'яти та спіруліни;

🌱натуральні компоненти у складі активно живлять клітини шкіри та насичують їх корисними речовинами;

🌱тонізує , зволожує, покращує обмін речовин;
🌱 має виражену антицелюлітну дію, вирівнює рельєф;
🌱сприяє плавному зменшенню об'ємів тіла;
🌱стимулює синтез колагену та підтримує пружність та тонус шкіри;

🌱допомагає виводити токсини;

🌱уповільнює процеси старіння та омолоджує ;
🌱надає епідермісу гладкості та шовковистості;

🌱сприяє регенерації та відновленню шкіри;
🌱не має протипоказань

Oсновні діючи компоненти:

Хлорид магнію покращує кровообіг та лімфоток , допомагає виводити зайву рідину , насичує живильними мікроелементами . Заспокоює , покращує регенерацію , має протизапальну дію , покращує захисні властивості шкіри , відновлює , допомагає вирівнювати рельєф.

Екстракт м'яти зволожує , тонізує , заспокоює , має протизапальну дію . Допомагає виводити токсини та нормалізує роботу сальних залоз . Стимулює синтез колагену, уповільнює процеси старіння.

Екстракт листя зеленого чаю природний антиоксидант , що допомагає , утримувати вологу . Має антисептичні властивості , омолоджує тонізує , покращує захисні властивості шкіри . Заспокоює , сприяє регенерації та відновленню тканин , омолоджує .

Ферментований екстракт плодів гранату (ензими гранату ) - мʼякий натуральний пілінг з антиоксидантними властивостями . Містить вітаміни та амінокислоти , має антивікову дію . Зміцнює , сприяє оновленню клітин , пребіотик.

Ментол допомагає виводити токсини , заспокоює та освіжає , створює відчуття прохолоди . Має протизапальні та антисептичні властивості.

Екстракт плодів кави арабіки – потужний антиоксидант з омолоджуючими властивостями . Освітлює , тонізує шкіру , підвищує пружність , зволожує.

Спіруліна насичує мікроелементами та вітамінами , зволожує . Має омолоджуючі властивості , підвищує пружність і еластичність шкіри .

Олія гранатових кісточок розгладжує , інтенсивно живить . Знімає роздратування , тонізує , покращує мікроциркуляцію , стимулює виробництво колагену . Сильний антиоксидант із омолоджуючою дією.

Пакування: Пластикова баночка, в моєму випадку мініатюра 50ml, повний обʼєм 350ml, що за ціною виходить набагато вигідніше.💰

Зовнішній вигляд: Обгортання має приємну легку гелеву консистенцію, прозоро-зеленоватого кольору.

Аромат: Освіжаючий, травʼянисто спецієвий, ще чую якись цитрусови нотки🌿 .

Нанести обгортання треба на вологу очищену шкіру. Я ще перед цим проскрабувала шкіру в місцях нанесення обгортання скрабом із набору. Наносила засіб тонким шаром, рівномірно розподіляючи його по шкірі на зони живота, боків, сідниці та ноги до колін. Повірте, якщо ви все зробите правильно, тонкого шару буде цілком достатньо!

Потім треба обернулася харчовою плівкою і залишити на 30-50 хвилин. Я легла та ще вкрилася легкою ковдрою. Перші 5 хвилин я нічого не відчувала. Потім з'явилося легке тепло, яке почало дуже наростати, було поперемінно відчуття то тепла то ❄️холоду, припікало 🔥дуже не погано, але в моєму випадку терпимо. Я хотіла змити вже за 30 хвилин, але витримала всі 50 😂

За відчуттями гель Tonus-Wrapping With Mint And Spirulina нагадав мені обгортання від відомої фірми Styx, правда коштує воно в рази дорожче 💸, у мене було кілька разів ❤️червоне і зелене 💚 теж пробувала.

Після завершення процедури потрібно акуратно зняти залишки сухою серветкою і змити прохолодною водою. Навіть стоячи в душі під прохолодною водою, шкіру все ще продовжувало підпікати 🤪 Після того, як обгортання було повністю змито, почервоніння на шкірі не було, відчуття печіння поступово почало проходити. Але якщо у вас дуже чутлива шкіра, думаю 30 хвилин буде цілком достатньо. Я пробувала різні обгортання, не новачок, але це скажу не зі слабких, тому що згодом воно не слабшає, а все більше припікає. Якщо комусь не пече, раджу перед процедурою проскрабувати шкіру і обернутися плівкою це обов'язкова умова!

Після першої процедури говорити про якийсь ефект важко, тим більше коли немає якихось явних проблем, але шкіра була гладенька та підтягнута. Щоб закріпити результат , проведіть 10-12 процедур з інтервалом 1-2 дні .

На одну процедуру на ті зони, що я перерахувала, пішло зовсім небагато засобу, додаю фото 📸 для наочності, думаю вистачить ще на процедур 6-7 точно. Як закінчиться баночка, доповню відгук на скільки точно вистачило.

Це класна салонна процедура у вас вдома 🏠, тонус для тіла та магічний ефект для вашої шкіри! 🤗

А ви використовували обгортання для тіла, а може хочете спробувати?

Можливо, якесь із них у вас було?

❄️Антицелюлітні обгортання з охолоджувальним ефектом Hillary Anti-cellulite Bandage Cooling Effect

❄️Холодне антицелюлітне обгортання "Лайм-м'ята" Reclaire

❄️Холодне обгортання з ламінарією MG Body Cold Wrap

❄️Холодне антицелюлітне обгортання для тіла Mr.Scrubber Stop Cellulite Pepper Slim Anticellulite Body Wrap

❄️Холодне медове обгортання MyIDi SPA Cryo Honey Wrap

❄️Холодний крем для обгортання Selfie Care

❄️Холодне антицелюлітне обгортання Top Beauty Cold Body Wrap

❄️Холодне обгортання з комплексом ламінарія, кофеїн, еластин, колаген SkinLoveSpa Cold Body Wrap

❄️Холодне обгортання з комплексом ламінарія, кофеїн, еластин, колаген SkinLoveSpa Cold Body Wrap

❄️Обгортання для корекції фігури з гарячим і холодним ефектом Revuele Slim & Detox Correcting Body Wrap With Contrast Hot+Cold Effect

❄️Антицелюлітне холодне бандажне обгортання Reclaire Anti-Cellulit Bandage

❄️Антицелюлітне бандажне обгортання з охолоджувальним ефектом Joko Blend Cold Fat Burning

❄️Інтенсивний антицелюлітний крем з охолоджуючим ефектом Joko Blend Cold Fat Burning

❄️Охолоджувальне антицелюлітне обгортання для тіла з морською сіллю й ефірною олією перцевої м'яти Hollyskin Thalassotherapy Sea Salt Peppermint Anti-cellulite Body Cold Wrap

❄️Антицелюлітне обгортання подвійної дії "Жар-холод" Detox Top Beauty