𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Дякую Makeup Club за можливість тестування такого чудового боксу! 🥰

Це було моє перше знайомство з брендом Redken. До цього я вже чула багато хорошого про цю марку і задивлялась на деякі засоби. І от нарешті їх спробувала, а головне, що ця лінійка як раз дуже для мене актуальна.

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Про себе

Я маю освітлене (меліруване) волосся на протязі багатьох років. За блондом доглядати дуже важко, бо просто шампунем з бальзамом не обійдешся. Щоб підтримувати його у гарному стані, мені слід використовувати цілу артилерію засобів, при цьому важливо, щоб вони ще і працювали.

Також, враховуючи багаторічне освітлення, мені важко вже відростити довжину, маю на увазі здорову, бо є наявність безлічі посічених кінчиків, які періодично приходиться стригти.

Шкіра голови у мене жирна, тому приходиться мити волосся кожен день, особливо у цю спеку.

Останній раз, коли фарбувала корені, то в процесі ми дуже багато обговорювали з майстром нюанси догляду за блондом. Вона давала цінні поради, рекомендувала певні засоби і настоювала на тому, щоб я використовувала саме кислотні шампуні й інші продукти з кислим PH. Навіть з використанням тонуючих засобів моє волосся з часом починає жовтіти, а за словами майстра - це все із-за накопичення у ньому металів від водопровідної води і як раз кислотний догляд допоможе цього уникнути, буде сприяти захисту кольору, сяянню і в цілому гарно впливати на стан.

Тож почнемо з моїх вражень від Redken

Буду описувати за поступовою схемою використання засобів.

Усі продукти були у фірмовій упаковці цього бренду. Всередині додатково була покладена брошура з описом кожної позиції.

Шампунь для захисту кольору та сяйва фарбованого волосся

Redken Acidic Color Gloss Shampoo

Цей шампунь створений для захисту кольору і підтримання насиченості пігменту. Окрім дбайливого очищення засіб має виконувати функції зволоження, живлення і надання сяйва. Він повинен потовщувати і розгладжувати пасма, а також заповнювати у структурі волосся існуючі пустоти.

Шампунь представлений у пластиковому флаконі з фліп-топ кришкою. Вся лінійка має стильний дизайн.

Об'єм: 75 мл.

Засіб в міру густий, білого кольору, має приємний аромат. Доречі, вся серія має приблизно схожу віддушку, нагадує салонний проф.

Зазвичай голову мию 2 рази. Шампунь дає гарне піноутворення навіть з першого промивання, піниться гарно, створюючи об'ємну і пишну піну. В процесі не сплутує пасма, пом'якшує їх.

Мені сподобалось як шампунь ефективно очищує та при цьому робить це дуже бережно, не пересушує довжину і не провокує розпушення посічених кінчиків. Після нього волосся легке, приємне на дотик, гладеньке. На частоту миття не впливає, щоб подовжував чистоту. З боку шкіри голови негативної реакції не було.

В цілому, гарний шампунь з делікатною мийною формулою. Витрачається економно.

Засіб-догляд для інтенсивного сяяння фарбованого та натурального волосся

Redken Acidic Color Gloss Activated Glass Gloss Treatment

Засіб-догляд спеціально створений для надання волоссю бездоганного сяйва, захисту кольору, зміцнення і відновлення структури волосся, а також для боротьби з певними недоліками такими як сухість, тьмяність і посічені кінчики.

Засіб-догляд у пластиковому флаконі в об'ємі 50 мл.

Зовнішньо нагадує флюїд: консистенція середньої густоти, напівпрозора, злегка мутна. Запах більш насичений, в ньому відчуваються кислотні нотки.

Використовувати цей засіб необхідно у рукавичках після миття голови шампунем.

Волосся треба трохи просушити рушником і нанести необхідну кількість на пасма, витримавши 5 хв.

Як і рекомендовано - використовувала у рукавичках. Після миття голови я розподіляла його по всій довжині і витримувала необхідний час. При нанесенні волосся одразу його поглинає.

Під час маніпуляції я помітила, що пасма стали з ним трохи жорсткіші (маю на увазі поки він був на волоссі), особливо кінчики, які на дотик були аж хрусткі (та мені правда треба вже зрізати декілька см., бо низ дуже посічений).

Змився швидко без зайвих зусиль. У подальшому кондиціонер прибрав жорсткість і негативних наслідків, таких як сухість, не було. Доречі, в листівці вказано, що кондиціонер слід наносити поверх цього засобу-догляду.

Кондиціонер для захисту кольору і сяйва фарбованого волосся

Redken Acidic Color Gloss Conditioner

Кондиціонер за описом від виробника має теж самий функціонал, що і вся лінійка Acidic Color Gloss. Розроблений також для захисту кольору, полегшення розчісування, розгладження лусочок, зміцнення, посилення блиску, зволоження, захисту від негативного впливу зовнішнього середовища, надання волоссю гладкості, пружності, слухняності і не тільки.

Кондиціонер знаходиться в м'якій пластиковій тубі. Об'єм: 50 мл.

Засіб відносно густий, білого кольору, з приємною кремовою і танучою текстурою.

По волоссю розподіляється з легкістю, гарно його обволікає.

В процесі використання кондиціонер допомагає розплутати волосся, одразу активно його пом'якшує, змивається швидко.

Його не треба довго тримати, щоб отримати ефект, діє він у короткий проміжок часу, чим особливо радує.

Він значно полегшує розчісування, не обтяжує, зволожує.

Волосся після нього розгладжене, шовковисте, більш пружне і розсипчате. Зі своєю задачею справляється добре, дуже мені сподобався.

Термозахисний спрей для захисту кольору та сяяння фарбованого волосся

Redken Acidic Color Gloss Heat Protection Treatment

Кислотна формула термозахисту з амінокислотами і вітаміном Е також має підтримувати насиченість пігмента, допомогати закривати кутикулу, зберігати природний блиск, захищати від негативного впливу високих температур й інших несприятливих чинників; активно розплутувати, робити волосся у 13 разів більш гладеньким і у 6 раз більш зволоженим.

Термозахист у зручному форматі спрея.

Об'єм: 45 мл.

Пластиковий флакон оснащений якісним розпилювачем. Натискається легко і рясно розпилює потужним потоком.

На вигляд це напівпрозора рідина, приємної текстури, не липка. Засіб наношу на вологе волосся після миття голови перед сушкою феном.

Спрей додатково допомогає розплутати волосся, не обтяжує/не бруднить і не склеює пасма, не відчувається неприємною плівкою. Також він не провокує електризацію. Волосся після нього більш розгладжене і живе.

Термозахист для мене - незамінний етап у догляді, бо голову я мию практично кожен день і завжди сушу волосся феном (рідко коли природнім шляхом), тому захист від високих температур дуже важливий.

Цей спрей не викликав ніяких нарікань, мене абсолютно влаштовує.

Загальні висновки

Так, як всі засоби використовувалися в комплексі, то важко описувати результат за кожним поокремо, бо всі діяли одночасно разом.

Враження від цієї лінійки у мене склались позитивні. Після усіх продуктів дійсно є більш виражене сяйво, гладкість, зменшення пухнастості, зволоження і живлення.

Волосся візуально виглядає доглянутим, блискучим і слухняним, довжина охайна, менше плутається. Аромат відчувається дуже довго, але легким і невагомим шлейфом. Додаткового об'єму не створюється.

Без використання засобу-догляду результат на волоссі приблизно такий же.

Щоб оцінити в повній мірі як ця лінійка впливає на захист кольору, то таких мініатюрок звісно буде замало, особливо на мою довжину. Для цього потрібен більш тривалий час. Наприклад кондиціонер я завжди наношу не жаліючи і цих 50 мл. мені вистачило на 5 використань. Шампуню залишилось максимум на пару разів.

Якщо чесно, то я не можу сказати, що це краще, що траплялося з моїм волоссям, що ефект як після салону і прям "Вау", але зовнішній його вигляд (і сам стан) мені подобається, як і тактильні відчуття. Просто само по собі волосся пошкоджене, тому якоїсь магії немає, але все одно результат гарний. Деякі позиції мене зацікавили і я б собі придбала їх у повному форматі.

Більше детальних фото у каруселі.

Дякую за увагу!