Nastina

AVON ЛАЙМОВА ПІДВОДКА ДЛЯ ОЧЕЙ

AVON ЛАЙМОВА ПІДВОДКА ДЛЯ ОЧЕЙ

Зелена підводка PowerStay 72h

Усім привіт! Сьогодні мова піде про мою літню новинку від Avon, а саме про суперстійку підводку 72 години стійкості в кольорі лайм. Підводка з'явилася в каталозі буквально цього літа і ближче до осені я нарешті її замовила.

Ціна кусається - 300 грн, але підводка суперстійка, і вартує своїх грошей. Колір неймовірний - літній! Жовто-зелений.

AVON ЛАЙМОВА ПІДВОДКА ДЛЯ ОЧЕЙ
AVON ЛАЙМОВА ПІДВОДКА ДЛЯ ОЧЕЙ

Вранці взялася робити повноцінний макіяж очей виконала за допомогою туші і підводки AVON Power Stay 72H у відтінку🍋‍🟩 Лайм.

На верхню повіку нанесла зовсім трішки тонального засобу і припудрила рисовою пудрою. Після підготовки зробила класичну стрілку зеленою підводкою.

Я в основному користуюся гелевими олівцями, а підводки з пензликом з'являються в мене дуже рідко, тому і мої навички фарбування стрілок не найдосконаліші. Незважаючи на це, вважаю що вийшло досить красиво і яскраво. Доповнила тушшю для вій в чорному відтінку і в принципі все🥰

Який вигляд має мій макіяж через 10 годин після нанесення? Я не закріплювала мейк жодними фіксаторами, вважаю що весь макіяж протримався гарно, а макіяж очей тим паче!

Підводка протрималася весь день, не потріскалася на шкірі, не було відчуття ніби повіка "жується", не відпечаталася зверху та, звісно, не розмазалася, адже навіть коли я її наносила вона висохла секунд за 20.

Після 12 годин з макіяжем прийшов час його змивати. Розпочала змивати міцелярною водою і як бачите, змилося що завгодно, але тільки не підводка. Тож вирішила спробувати гідрофільну олію для зняття макіяжу з обличчя і очей.

Нанесла гідрофільну олію на очі, помасажувала десь півтори хвилини і стрілка почала змиватися, від неї не залишилося і сліду. Почала змилювати олію і змивати її. Залишки олії змила гелем для вмивання.

Це підводка тепер буде моїм мастхевом, бо вона дуже проста у застосуванні і має ефектний вигляд. Протягом всього дня з цим макіяжем я час від часу зазирала у дзеркало, і ще раз була вражена тим, як круто виглядає ця лаймова підводка. Рекомендую спробувати цей продукт, що випускається в трьох відтінках.

1000000 з 10

Дякую, що дочитали цей відгук до кінця 🙌

Чи пробували вже рідку підводку AVON Power Stay 72H? Як вона Вам?