Beautiful land💞

Маска для обличчя з екстрактом огірка

Маска для обличчя з екстрактом огірка

Це моє перше знайомство з цим брендом і з цією маскою, і можу сказати, що вона ідеально мені підійшла. Якщо ви любите тканинні маски, ця неодмінно стане вашим улюбленцем і завжди чекатиме свого часу в холодильнику.....

🥒 Пакування представлене у саше-пакеті, виготовленому з глянцевого матеріалу. Дизайн виконаний у яскраво-зеленому кольорі, який асоціюється зі свіжістю та огірком.

🥒Лекало виготовлено з тонкого і м'якого матеріалу бавовни, білого кольору, яке ідеально підходить для щільного прилягання до контурів обличчя.

🥒Вона має вирізи для очей, носа і рота, які в принципі збігаються з вирізами європейського обличчя.

🥒Масочка чудово просочена великою кількістю напіврідкої прозорої сироватки, яка робить її добре зволоженою і легкою в нанесенні.

🥒Має приємний свіжий аромат, мені здався огірковим, що додає відчуття свіжості під час застосування.

🥒Складники

Water, Dipropylene Glycol, Glycereth-26, Glycerin, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Butylene glycol, Allantoin, Sodium Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Coptis Japonica Root Extract , Camellia Sinensis Leaf Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Ethylhexylglycerin, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglyceryl-10 Laurate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Beta-Glucan, Amyris Balsamifera Bark Oil

🥒Мої враження

Маска настільки просочена сироваткою, що з неї капає. Це невелике попередження, оскільки я була трохи мокрою після неї. Але це також плюс, адже після використання шкіра чудово насичена та зволожена.

Після застосування вона залишає невеликий блиск на шкірі, що може бути неприємним, але з часом цей ефект проходить.

Лекало м’якеньке та зручно тримається на шкірі обличчя, не сповзає і не скочується.

Шкіра приємно зволожена, думаю якщо використовувати цю маску як додатковий догляд хоча б один раз на тиждень, це принесе чудовий результат.

Я тримала її в холодильнику, і ефект мені дуже сподобався, особливо в спеку, такі засоби просто необхідно зберігати в холодильнику. Крім того, вона повністю запакована і не контактує з іншими продуктами.

Дякую за увагу💚

24 серпня, 2024
Beautiful land💞
24 серпня, 2024