Регенеруючий бальзам для ніг з бісабололом, алантоїном та олією розмарину
Shelly Regenerating Foot Balm
Нещодавно у Shelly з'явилася нова лінійка бальзамів для догляду за ніжками.
Ділюсь своїми враженнями про регенеруючий бальзам.
Засіб знаходиться в м'якій пластиковій тубі. Кришка захищена спеціальною плівкою.
Об'єм: 100 мл.
Активними компонентами являються: бісаболол, алантоїн, пантенол, олія розмарину, екстракт календули та ін.
Бальзам білого кольору, консистенція середньої густоти, текстура легка, не жирна.
Аромат неймовірно приємний і ніжний, з рослинним акцентом, пахне ненав'язливо і природньо, я від нього у захваті.
Завдяки своїй структурі бальзам з легкістю розподіляється, шкірою вбирається швидко.
Мені він подобається тим, що його можна наносити в любий час. 3-5 хвилин і можна спокійно ходити босоніж. Якщо наприклад порівнювати з живильним кремом від Shelly з евкаліптом, то у нього дуже поживна текстура і я його наношу тільки на ніч, бо стопи ковзають по підлозі навіть через 15-20 хвилин. Цей же бальзам буде ідеальним для тих, хто не любить чекати і звик наносити подібні засоби у будь який час доби.
Попри швидке поглинання, бальзам виділяється дбайливим доглядом. Не дивлячись на те, що текстура його легка, він дуууже гарно зволожує, живить і пом'якшує шкіру. Після нанесення одразу ж створює комфорт і приємні відчуття, без жодного натяку на жирну плівку і липкість.
Грубі ділянки значно пом'якшені, епідерміс розгладжується і шкіра стає на дотик дуже приємною: ніжною, гладенькою і еластичною. При цьому забезпечується тривалий ефект. А завдяки аромату відбувається справжня ароматерапія. Думаю, що віддушка багатьом прийдеться до душі.
Витрачається економно.
Користуватися даним бальзам - одне задоволення, це ну дуже вдала новинка, хоча мені ще ні разу не зустрічалося у Shelly таких продуктів, які б мені не сподобались. Що не нове знайомство - то любов.
Щирі рекомендації, бальзамчик супер!
Коментарі (0)