ksnklb

Олійка для кутикули з цитрусовим ароматом

Щось просте і прекрасне – це про цю олійку для кутикули. Вона чудово зволожує та живить кутикулу і нігтьову пластину за кілька секунд, а ефект тримається і після неодноразового миття рук.
Так, я часто ігнорую цей засіб і не можу сказати про накопичувальний ефект, та як засіб миттєвої дії, щоб зробити вигляд та стан своєї кутикули і нігтів нормальними, ця олійка цілком мене задовольняє.

На фото нижче ви можете побачити стан моєї кутикули після прибирання, з олією та після її вбирання.
Зазвичай я просто наношу олійку на зону нігтів та кутикули, трішки втираю її пальцями і все. Дуже зручно, що ця олія не залишає липкості, особливої жирності на руках. І загалом вона не концентрована, досить рідка, прозора і легко наноситься.
Аромат цитрусовий, досить приємний.
У складі є мигдальна олія, грейпфрутова олія, вітамін Е та вітамін А.
Флакон у мінімалістичному та дуже привабливому дизайні, нагадує флакончики з-під лаків для нігтів. Прозоре скло дозволяє побачити, скільки засобу залишилось всередині, а мила бірочка нагадує нам, яка це лінійка.
Пензлик синтетичний, тонкий, та ним можна без проблем нанести засіб.
У мене об'єм 7.5ml (на сайті бачила ще 30ml), і я вважаю його оптимальним, зважаючи на те, що термін придатності після відкриття 6 місяців.