Важлива річ у нинішніх реаліях
Одноразовий душ Estem Classic 💧
Ми уже звикли до відключень світла, води, газу, інших важливих для комфортного існування благ. Для мене дуже важливо за будь-яких умов очищати тіло, пов’язано це зокрема і з деякими захворюваннями, тому часто викручувалася у складних ситуаціях.
Чому? Бо у мене не було одноразового душу, я чомусь думала, що це не так потрібно у цивільному житті, як там…
Але тепер я маю цілих 3 види одноразових пакетиків для повноцінного прийняття душу без душу і навіть не обов’язково у ванні 😁 Починатиму сьогодні з «Класичного», згодом порівнюючи усі види у кінцевому дописі.
Пакетик дуже легко відкривається, ніякі додаткові знаряддя по типу ножиць, ножів не потрібні.
На пакуванні уся необхідна інформація стосовно інструкції, складу, особливостей продукту.
❗️також міститься QR-код з посиланням на відео-інструкцію застосування
Всередині варіанту «Classic» міститься губка, просочена милом та рушник.
Губка має розмір 200*120 мм і виготовлена з поліестеру. На фото помітно сині полоски - це і є мило.
Рушник розміром 500*300, склад поліпропілен 50%, віскоза 50%.
Далі дію за інструкцією. Виймаю рушник, залишаю губку всередині.
Слід залити 25 мл води, але я діяла в умовах, максимально наближених до реалій, коли відміряти не завжди є можливість, як і нагріти воду. Тому налила трішки води (але скоріш більше, ніж треба).
Нічого не виймаючи, у самому пакуванні почала стискати, «жмякати». Тут же почала утворюватися п ухка піна і в доволі великій кількості.
Процес «прийняття» 😅 одноразового душу 🧽 Враження ПІСЛЯ
Мені сподобалося те, що губка трішки шорстка і вона наче додатково ЛЕГКО скрабує тіло, гарно його очищаючи.
Піни з легкістю вистачило на все тіло, однак до закінчення обробки всіх зон, піна почала стихати там, звідки починала нанесення.
Уже після того, як повністю намилилася, протерла тіло рушником. Добре, що він великого розміру, тому якраз вистачило витерти всю піну.
ПІСЛЯ ВИКОРИСТАННЯ моя чутлива шкіра м‘яка, ніжна, не пересушена. Є відчуття свіжості і чистоти, чого я зовсім не очікувала.
Липкості жодної, як і надмірної вологи, бо рушник все гарно увібрав.
Ну що ж, це був мій перший досвід з одноразовим душем і виявився він доволі приємним і вдалим. Це точно та річ, яку варто мати вдома/у дорозі прозапас. Класно, супер-доречно для туристів, у складних домашніх умовах (уявіть, ремонт у ванній, хоча б невеликий, чи тривалі відключення води), а також для наших любих захисників 🫶🏻
Коментарі (0)