Stassyababy

Carmex - розчарування

Carmex - розчарування

Я вже двічі давала шанс цьому бальзаму, сподіваючись, що він справді допоможе моїм сухим губам. Спочатку все здавалося чудово: Carmex миттєво зволожує і дарує приємне відчуття прохолоди. Але цей ефект, на жаль, триває недовго.

Через деякий час після використання мої губи стають ще сухішими, ніж були до цього. Виходить замкнене коло: спочатку здається, що продукт допомагає, але згодом його потрібно наносити все частіше і частіше. Так і виникає те саме «звикання», про яке часто говорять дівчата.

Мій досвід підтвердили й подружки: вони теж зіткнулися з тим, що Carmex не дає довготривалого ефекту зволоження. Замість цього бальзам тільки підсилює сухість, і бажання знову нанести його лише зростає. Вважаю, що існує багато кращих альтернатив, які справді доглядають за губами, а не створюють ілюзію допомоги.

Хоча Carmex і має приємний запах і цікавий охолоджуючий ефект, я не можу його рекомендувати. Якщо ви, як і я, страждаєте від сухості губ, краще звернути увагу на більш натуральні засоби, які дійсно живлять і захищають губи.

Мій висновок простий: цей бальзам більше розчаровує, ніж допомагає, тож наступного разу я оберу інший засіб.

Carmex - розчарування