DARIIAKOVACH

UOGA UOGA NATURAL EYE SHADOW WITH AMBER

Привіт, красунечки 🕊️ Я вас знайомила з мінеральною косметикою бренду UOGA UOGA, вже детально розповіла про румʼяна, ( тут дивитись: https://club.makeup.com.ua/post/47681/ )

сьогодні поділюсь враженням про тіні. У мене в двох універсальних відтінках

Нагадую, що косметика з бурштином, надзвичайно цікаве і нове для мене

Це мінеральна натуральна косметика, яка підходить для власниць чутливої шкірі, чутливих очей. Мені важко підібрати собі туш, тіні, підводку. Бо дуже сльозяться очі і сосуди набувають червоного кольору. То ж все перевірено на мені

Особливості Natural Eye Shadow With Amber бренда Uoga Uoga:

- виготовлені з чистих природних мінералів і не містять штучні барвники, тому підходять навіть для чутливих очей;
- легко наносяться і добре розтушовуються;
- чудова пігментація;
- у палітрі 20 різноманітних відтінків: від світлих нейтральних до більш яскравих варіантів;
- склад збагачений балтійським бурштином, що має антибактеріальні властивості.

Mica, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Magnesium Stearate, Kaolin (white clay), Allantoin, Oryza Sativa (rice) Powder, Amber Powder, +/- Iron Oxides: CI 77491, CI 77492, CI 77499, Ultramarines: CI 77007.

Упакування таке ж як і у інших продуктів, є картонні коробки, а от самі тіні в скляних мініатюрних баночках з пластиковою кришечкою

Аромат у них нейтральний

Надзвичайно пігментовані, навіть вперше наробила плям, бо взяла забагато.

Вони сипучі і вистачить надовго

Тіні мені дуже сподобались, жодних негативних відчуттів, нема реакції, просто чудово підійшли

Так як я наношу пальцями, то беру з кришечки (один дотик на обидва повіка), вони дуже насичені і пігментовані

• 710 шимерний відтінок кольору шампань, дуже гарні ніжні блискітки
  • 713 нюдовий коричневий на кожен день і для смокі

Тримаються увесь день і нікуди не зникають, можу сміливо радити вам спробувати

Як робила макіяж тут:

https://club.makeup.com.ua/post/46307/

Обіймаю🤍