Ta_nyaaaaaaa

Крем для ніг, який перевершив мої очікування… ЗІ СПЕЦЕФЕКТАМИ

Зволоження, охолодження, загоєння і розслаблення - усе про нього. Тільки він допомагає розслабитися ніжкам щовечора навіть після дуже важких днів 😮‍💨

Цей кремчик випускається у металевій тубі, у такій гарно зберігається натуральна косметика, до якої і відноситься Sue.

Об‘єм туби 40 мл.

Дозатор був захищений, фольгований, треба було пробити зворотньою стороною кришечки.

Текстура кремова, білого кольору і середньої густини. Він в міру щільний, зовсім не жирний, більш легкий.

Аромат освіжаючий, ментоловий, трохи «колючий» для носика, якщо зблизька.

Цей крем для ніг містить зволожуючі компоненти (масло мигдалю, масло ши, гліцерин), екстракти рослин (алоє, шавлія, хлорофіліпт), ментол для охолодження, а також натуральні олії (цитрусові). Антиоксиданти і консерванти допомагають зберегти свіжість продукту.

Крем обожнюю використовувати після вечірнього душу на ніч, після пілінг-скатки чи скрабу.

Крем ніжно розподіляється по шкірі ніг, дуже швидко вбирається нею, не залишаючи жирних слідів і плівки.

Через 2-3 хвилини після нанесення відчувається інтенсивне охолодження, яке триває ще 1-2 години.

Обожнюю цей ефект! Адже він так круто розслабляє і знімає втому з ніжок. Протестований у дні ремонту, коли по 12+ годин на ногах. Саме він мене і рятує вкінці дня, я знову починала відчувати свої ноги.

І звісно ж ЗВОЛОЖЕННЯ. Глибоке, інтенсивне. Шкіра м’яка, гладенька. Жодних натяків на сухість. Натоптиші ставали більш м’якими і за 2 тижні регулярного використання потихеньку зникали. Допомагав загоїти і тріщини.

З ним дуже легко, приємно і свіжо. Дійсно обожнюю 💚

26 серпня, 2024
Ta_nyaaaaaaa
26 серпня, 2024