ksnklb

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Я просто обожнюю тестування від MUC, адже тоді я відкриваю для себе нові бренди, продукти. Так сталось і цього разу, адже з брендом Redken раніше я була знайома лише за візуальним виглядом баночок, і так, я не знала, який він крутий 🤫. Та познайомившись з цією лінійкою, я зрозуміла, що пропустила багато, адже я просто в захваті від неї та від стану свого волосся 😍.
Тому дякую MUC та Redken за таку круту можливість ❤️.

#testmakeupclub

Цю лінійку потрібно починати з шампуню. У мене мініатюрки, тому у мене мила чорна баночка 75ml, з кришечкою фліп-топ. Мені подобається, що відтінки цієї лінійки – це чорний з рожевим, адже у неї дуже красивий та навіть глибокий малиновий аромат з трав'яною віддушкою.
Сам шампунь густий, білий, піниться дрібними бульбашками. Я промиваю голову двічі, і звісно, за другим миттям піни більше. Одразу після шампуню я відчувала, що добре промила шкіру голови, волосся було гладке.
У складі є сульфати та ПАР, гліцерин, саліцилова кислота, трішки силікону та компоненти для надання структури та аромату засобу.

Тут вже цікавіше, адже "Засіб-догляд" я наносила вперше 🤔. Його потрібно наносити після шампуню та тримати на волоссі 5-10 хвилин, краще у рукавичках, адже він може викликати подразнення чи печіння. Тобто з цим засобом потрібно бути дуже обережною.
Він рідкий, та концентрований, білого кольору, дуже легко наноситься на волосся та майже одразу ним вбирається.
Аромат також малиновий, солодкий, з трав'яною віддушкою.
У мене мініатюра 50ml, без дозатора та з широким горлом.
Мені здається, що це якраз те, що активно працює на стан волосся, можливо навіть на нього структуру, адже після цього засобу волосинки вже відчутно приємні на дотик, навіть попри те, що мокрі.
Про це свідчить і склад, адже там майже одразу йде перекис водню, олеїловий спирт, ПАР, гліцерин, олія абрикосових кісточок, а також є силікони.

А цей засіб, на мою думку, вже працює на візуал. Отже, наносимо його у кінці і можемо змивати, виробник нічого не вказує про термін очікування.
У мене мініатюра цього кондиціонеру, 50ml, вона йде у тюбику.
Аромат тут такий самий, як і у інших двох засобів. Думаю, тут варто вказати про те, що стійкість аромату доволі приємна на волоссі, адже залишається надовго приємною віддушкою.
Кондиціонер досить кремовий, середньої густини, білого кольору.
Наноситься легко та не одразу поглинається волоссям, а отже можна розприділити додатково за допомогою щітки.
Змивається легко. І тут я хочу виділити те, що після миття волосся дуже швидко висохло майже одразу у ванній, що мене здивувало, адже зазвичай мені потрібно виділити досить багато часу щоб висушити його.
На мою думку, кондиціонер більше для візуалу, адже у складі одразу йде спирт цетеариловий, бегентримоніум хлорид, гліцерин, цетиловий спирт, є силікони, ну і далі ароматизатори, консерванти.

Ну і зверху можна нанести спрей термозахист.
У мене він також у маленькому форматі, 45ml, я люблю такі формати спреїв, адже їх зручно брати із собою кудись 🥰. Дозатор тут розпилює нормально, дрібно.
Не фото можна побачити, що спрей наче має білий відтінок, і я не назву його повністю рідким.
Наноситься на волосся легко, швидко, не бруднить його та не робить липким (я наносила на вологе і потім сушила).
Тест із нанесенням на руку та теплим повітрям з фену пройшов.
Аромат також такий, як і у інших засобів з цієї лінійки.
У складі є силікони, соєва олія, вітамін Е, саліцилова кислота, ну і різні ароматизатори та консерванти.

У результаті я просто у захваті від стану свого волосся, особливо те, що я відчуваю на дотик. Так, я вже писала, що мені сподобалось те, що волосся майже одразу висохло, а ще мені сподобалось, що навіть ще вологе волосся вже мало красиве та здорове сяйво, при цьому уся волосина від коренів до кінчиків відчувається міцною, рівною, не пошкодженою.
Волосся дууже розсипчасте, розчісується легесенько, воно наче шовк (навіть шовкова резинка по ньому легенько "їздить").
Ну справді, прекрасний ефект, наче сама структура волосся стала кращою, більш здоровою.
Візуально також мені усе подобається, навіть якщо зважати на те, що мої кінці потрібно підрівняти, бо вони не рівні, та це вже просто час стрижки). Волосся сяє, воно має рівномірний колір (наразі тоноване), не заплутане, не літає, та не обтяжене.
А також волосся не почало швидше бруднитись.