FancyNickname

The Ritual of Mehr - сонце в баночці

The Ritual of Mehr - сонце в баночці

Колись, або не так давно, бо кілька років тому, і водночас в іншому житті, у аеропорту однієї з європейських столиць я отримала цікаве знайомство і новий косметичний досвід.
RIT
UAL
S...

В магазині був гарно декорований умивальник і засоби змивного догляду можна було не тільки понюхати, а й спробувати. Спінити олійку для душу, розтерти в руках скрабчик, помити руки милом.

The Ritual of Mehr - сонце в баночці

Мені подобається концепція бренду, який, надихнувшись філософією сходу, пропонує послідовний і підібраний ритуал догляду за тілом. СПА чи медитація, коли знаходиш час на себе. Їх косметика позиціонується як натуральна та органічна.

Наразі я не знайшла 25ту годину в добі, тож повний ритуал ще не пробувала, зате креми для тіла Rituals мені підходять ідеально.
Не знаю, чи у всіх схожий склад, бо обирала за ароматом 😇.

The Ritual of Mehr це солодкий апельсин, приправлений кедром і спеціями. Крем густий, не тече і його вистачає надовго. На моїй сухій шкірі впитується дуже швидко, не лишаючи липкості. Аромат тримається кілька годин, тож для мене заміняє парфуми влітку.

З корисностей у складі соняшникова олія, ефірна олія солодкого апельсину, соєва олія, вітамін Е, коензим Q10 та алантоїн.

До великої баночки є додатковий змінний блок, який коштує дешевше і зменшує кількість сміття.

Цей крем краще використовувати після ранкового душу, бо він своїм ароматом справді додає енергії. Для вечора мені подобається The Ritual of Jing, але це вже тема для іншого допису 😉