Hanna Domashenko

NoUBA | Blush on Bubble

NoUBA | Blush on Bubble
NoUBA | Blush on Bubble

Звичайно, освіжити обличчя краще, ніж хороша відпустка не зможе нічого... Але у хороших рум'ян завжди є на це гарні шанси!

Blush on Bubble зачарували мене з першого нанесення! В себе в колекції я маю достатньо "барбі-відтінків", тому хотілось щось кардинально нове!

NoUBA | Blush on Bubble
NoUBA | Blush on Bubble
NoUBA | Blush on Bubble

Відтінок 43 - це таке бронзово-золотаве золото! Бронзовий персик! Відтінок має рудий підтон, тому на літо, навіть на мїй досить блідій шкірі - виглядає приємним, освіжаючим рум'янцем. Шкіра стає, ніби поцілована сонцем. Наношу їх по легким шаром по контуру обличчя, на скули та спинку носа. Золотаві блискітки тут ледь помітні і створюють чарівне "світіння" шкіри зсередини! Взимку планую наносити їх у якості бронзера.

Футляр тут має софт-тач покриття і виглядає це дуже стильно та гарно. Але на ділі в косметичці така упаковка швидко брудниться. Тому протираю я його досить часто. Ще один момент - всередині немає дзеркальця та щіточки. Але, повірте, з цим продуктом - це вам буде ні до чого...

Вся справа в тому, що рум'яна надстійкі! Надстійкі та неймовірно економічні, бо це запечені рум'яна. Коли я наношу їх на щоки зранку - я буду точно впевнена, що навіть в умовах неймовірної спеки - вони нікуди не втечуть з обличчя годин 12 так точно.

Це дуже вдала новинка в моїй косметичці. Точно хочу тепер познайомитися й з іншими бестселлерами від NoUBA. Якість у них відмінна!