Вихідні пройшли з Christian Breton і не тільки)
майже щотижня ми їздимо до свекра на вихідні. але брати туди весь догляд - незручно. залишати там - не варіант теж , адже часом туди їздять лише чоловік з сином. тому часто беру туди міні або пробники. ці вихідні я провела з чудовим французом😂
- Сироватка Lancome Genifique 5 мл (в наборі в мене 10, там є піпетки, ця мініатюра 5 мл і в тубі, що для мене зручніше) - Я вже писала про неї. Гарно зволожує, шкіра не липка. Розхід , можна сказати, економний. На вигляд - прозора трохи густа рідина (не як водичка, а як звичайні серуми).
- Крем для очей з ліфтинг ефектом. Консистенція рідкого крему. Швидко вбирається. Шкіра зволожена, сяє)
- Крем денний з гіалуроновою кислотою та арганом - тут консистенція вже згущується. Але все одно легко розподіляється шкірою. Шкіра м'яка, не липка. Хочеться торкатись обличчя))) з подальшим нанесенням СС крему не конфлікту (не скочується, сс-Крем наноситься рівномірно, не западає в пори).
- Крем нічний. Консистенція дуже щільна. Тому і розхід найбільший. Мені вистачило на 4 ночі + свотчі (але, думаю, якщо розрізати, то можна ще пару днів зі стінок шкрябати))). Тут суцільне живлення. На ранок шкіра дуже мяка , що вмиватись не хотілось😅
- Завершальний етап догляду (вдень) - сс-крем від Holy land захистом. У мініатюрі колір medium, але я їхала туди, де мене побачать тільки рідні та комахи, яким, впринципі, все одно як я виглядаю. Але - Крем не виявився темним (в мене зазвичай pale/light). Він має рожевий підтон, добре розноситься шкірою та адаптовується під колір. Я в захваті була.
Я рада знайомству з новими для мене продуктами і думаю, що я продовжу з ними дружбу)))
Це якраз ті випадки, коли деякі взірці я не віддаю, а залишаю для власного користування) і дуже вдало вийшло)
У підсумку в мене ,можна сказати, закінчився лише нічний крем (через дуже густу формулу). Решта ще поїде зі мною на наступні вихідні )
Фото останнє (сподіваюсь, воно таким і буде після опублікування) - сс-крем після "розтирання на шкірі"))) На руках в мене досить яскраві вени, тому перекриття кольором як такого немає. Але на обличчі - легкий відтінок з вирівнюванням загального тону обличчя.
Я задоволена всіма засобами. Раджу)
Коментарі (0)