PILIRINA 💛💙

Avenue Des Parfums: усього три палички можуть зробити атмосферу вашого дому

Patchouli & Spicy - германська суміш нот какао-праліне з екзотичним пачулі та деревними відтінками, які створюють затишний аромат для мого простору. Рідина настільки ароматна, що пахла навіть у закритій коробочці, які навіювали мені аромат східних спецій, ванілі та моїх улюблених пачулі.

Аромат не різкий, помірно наповнює простір загадковістю та створює атмосферу спокою та релаксації. Запах не набридає, йде хвилями, але завжди є і дуже добре відчувається, що не може не радувати. Інтенсивність регулюється кількістю паличок, у мене зараз стоять 3 штуки і мені їх достатньо, бо дифузор насичений. До речі, палички теж якісні.

Піраміда аромату:

Початкова нота: Кедр, Неролі

Нота серця: Пачулі

Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Мускус, Сандал

Тут все те, що я люблю! 🫶

Насамкінець відзначу, що зовнішній вигляд флакона великим обʼємом 100 мл чудовий і атмосферно впишеться у будь-який інтер'єр - не привертає лишньої уваги, але відмінно доповнює своїм мінімалізмом. Люблю такі речі.

Зараз парфумерний ринок переповнений дифузорами, але дуже важко обрати якісний. Я дуже рада, що познайомилася з Avenue Des Parfums і саме цим варіантом аромату Patchouli & Spicy, бо він дійсно дуже якісний і приємний для мого ольфакторного сприйняття. Обовʼязково спробую й інші варіанти!

А який аромадифузор цього бренду сподобався вам найбільше?