#testmakeupclub
Redken
Сьогодні хочу поділитись з вами враженнями про засоби від Redken , які отримала в подарунок 💕
Тут розпаковка та історія бренду : https://club.makeup.com.ua/looks/48382/ .
Пройшов тиждень тестування. Через спеку я мила голову майже кожного дня, деякі засоби використала повністю і готова розповісти вам про дану лінійку .
REDKEN ACIDIC COLOR GLOSS - ДЛЯ ФАРБОВАННОГО ВОЛОССЯ (Захищає колір та надає сяйво✨)
Що входить в боксик?
▪️Засоби були сформовані в стильне, цупке, бумажне пакування чорного кольору з назвою бренду.
▪️Всі продукти тревел формату .
▪️Відкривши - відразу знайшла буклет, що дуже зручно, адже можна ознайомитись із засобами , способом застосування та який ефект очікувати.
▪️Дизайн лінійки стильний , переважає чорний колір і гарно поєднується із рожевим.
Я роздивлялась засоби із захватом , відкривала кожен, знайомилась з текстурами та ароматами.
І тут перший нюанс(трішки подушню) скажу відразу - аромат лінійки мені ну дуже інтенсивний (хоча аналізуючи я не чутлива до запахів і навпаки полюбляю їх в засобах для волосся) . Його насиченість просто 10 з 10.
Відчуваю хімічно - солодкий.
Досить різкий , та особисто для мене не комфортний.
Моє волосся - фарбоване , на кінчиках сухе , та плутається.
1 крок - Redcen Acidic Color Gloss Shampoo
▪️Дизайн шампуню притаманний лінійці .
Об'єм засобу 75 мл. Мені вистачило на 5 раз (промиваю волосся двічі за 1 раз)
▪️Аромат - як вказала вище.... особливо не приємно, коли не приймаєш ванну , чи душ, а просто миєш лише голову стоячи, опустивши у ванну . І от в такому варіанті - запах відразу б'є у всі нюхові рецептори, що не вистачає повітря.
▪️Тектура досить приємна , серпдньої густини, ніби перламутрова .
▪️Баночка зручна , легко контролювати потрібну кількість засобу.
▪️Гарно піниться , та ефективно очищає.
Моя оцінка 9 з 10 (знімаю бал за аромат)
Крок 2- Redken Acidic Color Gloss Activated Glass Gloss Treatment
▪️Засіб-догляд представлений в баночці 50мл.
▪️Як ми бачимо в ньому немає дозатора і досить широке "горлишко" .
Тому не зручно користуватись, він витікає більше ніж потрібно, важко взяти необідну кількість продукту .
▪️Саме в даному засобі аромат для мене найбільш конценрований, різкий та хімічний серед інших.😖
Я наношу його після шампуню та тримаю на волоссі 5хвилин. Не змиваю. Виробник рекомендує використовувати в процесі рукавички, адже він може викликати подразнення чи печіння. Але я не люблю ці танці з бубном 🤪 наносила , як зазвичай і на диво не було ніяких реакцій.
▪️Текстура рідка та "мутна". Легко наноситься . Волосся стає ніби жорсткішим і не дуже приємним на дотик .
Орієнтуючись на весь процес та відчуття моя оцінка 2 з 10.
Я б ніколи не придбала б самостійно для себе даний засіб.
Без нього , використовуючи лише інші продукти, в результаті на своєму волоссі я не бачу різниці.
3 крок - Redken Acidic Color Gloss Conditioner
▪️Кондиціонер представлений в тубі об'ємом 50ml.
▪️Аромат, як і у всієї лінійки.
▪️Текстура приємна , середньої густини, кремова, білого кольору.
▪️Легко наноситься , волосся відразу стає гладеньким та приємним на дотик .
▪️Я прочісую гребінцем , щоб рівномірно розпроділити .
Мені подобається він в користуванні і те, як волосся на нього реагує.
Оцінка 9 з 10 (знімаю бал за аромат)
4 крок- Redken Acidic Color Gloss Heat Protection Treatment
▪️Термозахист преставлений в зручному форматі об'ємом 45 мл, зручний розпилювач. Дуже комфортно брати із собою.
▪️Тектура дуже рідка , нагадує просто воду .
▪️Колір - молочний.
▪️Аромат притаманний лінійці .
▪️Розпилюється легко, дрібно, рівномірно.
▪️Захищає волосся від впливу приладів для термоукладання волосся до 230°C
Моя оцінка 9 з 10.
Відео
Добавляю відео з результатом 💕
Загальні враження
В цілому для мого волосся сподобалась дана лінійка і це видно в результаті на відео.
Воно рівне, виблискує, не плутається, легко розчісується.
Чи вимивається колір ? Насправді важко сказати , адже період тестування досить короткий і об'єм засобів не такий великий.
Щоб точно скзаати з приводу даного пункту - чи "захищає колір"?
Мені здається , що потрібно мати більший формат і протестувати хоча б місяць після фарбування.
А тут просто можна зробити загальні вистновки , чи підходить лінійка, чи ні.
Для мене суттєвим мінусом був аромат , хоча він швидко зникає з волосся ( навіщо тоді його робити такий інтенсивним....дивно).
3 з 4 ох продуктів мені сподобались 💕
Саме 2 й крок я б ніколи не повторила б.
Була рада можливості познайомитись з брендом🙏🏻
Для себе роблю висновки - перед тим як купувати новий догляд в повноцінному форматі, тим більше в такому ціновому сигменті - потрібно обов'язково шукати мініатюри на затест, щоб не розчаруватись і бути впевненим , що підійде.
Дякую за увагу, любі♥️
Коментарі (0)