Beautiful land💞

Сироватка для обличчя з ретинолом

Сироватка для обличчя з ретинолом

Це моє перше знайомство з ретинолом, і все-таки дуже рада, що наважилася на нього, оскільки моїй шкіри він підійшов ідеально...

🤍Пакування та дизайн: тюбик має витончену, компактну форму в стилі мінімалізму, носик із загостреним аплікатором.

🤍Консистенція: Сироватка має легку, гелеподібну консистенцію, що дозволяє їй легко розподілятися по шкірі. Вона не є надто густою або жирною, що сприяє швидкому всмоктуванню.

🤍Колір: Сироватка світло-прозора, що вказує на відсутність додаткових барвників.

🤍Текстура: На дотик сироватка дуже гладка і шовковиста, що робить її приємною у використанні. Вона не залишає липкої плівки, і шкіра після нанесення відчувається зволоженою і м'якою.

🤍Складники:

Аqua, Hydrogenated Starch Hydrolysat, Aphanizomenon Flos-Aquae Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Decyl Glucoside, Pentylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, C12-16 Alcohols, Palmitic Acid, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Xanthan Gum, Parfum.

формула на основі рослинної аналога ретинолу

🤍Його дія:

Сироватка допомагає зменшити видимість пор і почервоніння. Вона робить текстуру шкіри більш рівномірною, зменшує запалення та сприяє покращенню загального стану шкіри. Уповільнює процеси старіння і появи зморшок. Сироватка також допомагає у боротьбі з акне та іншими недоліками шкіри завдяки своїм активним інгредієнтам.

🤍Мої враженя:

Маю жирний тип шкіри, яка потребує зволоження.

Використовувала сироватку протягом півтора місяця, наніч. Це мій нічний догляд, і використовувала її через день. Звичайно, в комплексному поєднанні з іншими засобами результат приємний: зменшилися запалення, пори стали менш видимими, а веснянки ніби зникли, тобто шкіра стала гладкішою і рівнішою за тоном та кольором. Думала, що зменшиться блиск, але тут, на жаль, ні, хоча пори дійсно стали набагато менш виразними. Вона має чудовий аромат та швидко вбирається не залишаючи після себе неприємних відчутів.

Єдиний мінус, який я знайшла, це пакування. Якщо сироватку ставити вертикально, а не горизонтально, вона потихеньку витікає. Можливо, це просто брак у мене, але це не суттєво, так як можна просто покласти її горизонтально, і все.

Для тих, кому це буде принципове питання, то тут діло таке.

Отже, він мені сподобався настільки, що ще раз візьму, оскільки впевнена в його дії на моїй шкірі, хоча всетаки хочу спробувати щось новеньке.

Це все, дякую за увагу🤍.