𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Укріплюючий бальзам для нігтів з бісабололом та евкаліптом

Від Shelly у мене вже є спеціальний засіб для догляду за кутикулою, а саме суха голографічна олійка, яка дуже подобається. Вирішила ще спробувати догляд цього напрямку, але у іншому форматі. Мене зацікавив бальзам з бісабололом та евкаліптом.

Укріплюючий бальзам створений для зміцнення та живлення кутикули, укріплення нігтьової пластини, а також допомогає вирішити цілий ряд задач: сприяє загоєнню мікротріщин, запобігає розшаровуванню нігтів і ламкості, а також захищає від негативної дії миючих засобів, що актуально для тих, хто робить це без рукавичок.

Об'єм: 15 мл.

Активні компоненти складу: евкаліпт, касторова олія, лаванда, пантенол, розмарин

Засіб в зручному і практичному форматі. Це маленька витягнута туба із м'якого пластику, яка за конструкцією нагадує блиски для губ. Тут такий же скошений аплікатор. Отвір у ньому невеликий, за рахунок чого бальзам видавлюється невеликими порціями.

Бальзам не густий, щільний, світло-жовтого кольору, на шкірі має властивість швидко танути. Текстура його поживна, масляниста.

Аромат насичений, приємний, це ніби суміш різних трав, більше відчувається евкаліпт з розмарином і десь на фоні нотки лаванди.

Розподіляється він легко. Я наношу його на всю поверхність нігтів, на кутикулу і трохи за її межі. Вбирається не миттєво, потрібно почекати хвилин 5-7-.

Бальзам інтенсивно живить і зволожує, одразу ж пом'якшує шкіру, особливо це помітно по попередньо сухій кутикулі і на деяких загрубілих ділянках бічних валиків.

Нігтьова пластина стає більш сяючою, не тьмяною і в цілому нігті з цим бальзамом виглядають більш доглянуто.

Нігті у мене від від природи дуже тонкі, постійно розшаровуються (особливо по боках), ламкі, їх важко відростити. Останнім часом не наношу ніякого покриття.

Цей бальзам забезпечує ефективний догляд, підтримує здоровий вигляд нігтів і кутикули, при регулярному застосуванні їх стан покращується.

Так, як я використовую й інші засоби від Shelly, то можу зробити висновки у комплексній взаємодії, так як вони теж відіграють важливу роль. У мене є крема для рук від цього бренду, які додатково доглядають за нігтями і останнім часом я помітила, що нігтьова пластина стала більш укріплена, не так ламається і менше розшаровується.

Бальзамом залишилася задоволена, його зручно наносити, можна брати з собою, результат, який він дає мені теж подобається.

Дякую за увагу!