krutoguuz

МОЇ ПЕРШІ АНТИЦЕЛЮЛІТНІ ЗАСОБИ

Для першого знайомства обирала бюджетні засоби, бо ще не розуміла чого взагалі можна очікувати.

Подружка вже давно радила спробувати засоби перцем чілі. Вона як активно використовує і для тіла і для волосся.

Всі готуються перед літом, а я вирішила готуватися до наступного сезону за рік 😅.

З засобів обрала комплекс, щоб діяти відразу потужно.

1. Скраб для тіла антицелюлітний з екстрактом ягід годжі та перцю чілі натуральний
  2. Натуральна антицелюлітна олія
  3. І також в мене є масажна щітка для сухого масажу

В основі цього комплексу для боротьби з "апельсиновою шкіркою":

• Екстракт стрючкового перцю – сприяє розширенню судин та посиленню мікроциркуляції крові, запускає термо процеси, при яких спалюються зайві жири, відбувається лімфодренаж та виведення токсинів.
  • Олія ягід годжі – потужний природний антиоксидант, який прискорює та нормалізує метаболізм на клітинному рівні, створюючи потужний ліфтинг-ефект.
  • Олія мигдальна – миттєво проникає у шкіру, підвищує еластичність та сприяє регенерації клітин.
  • Олія жожоба є відмінним засобом, який допомагає кожному покриву підтримувати пружність та добре зволожує.
  • Органічний екстракт кокосу – інтенсивно живить, тонізує та підтягує шкіру.

Легенько зробивши масаж масажною щіткою я наношу скраб, але головне не наносити багато.

Чому?

Бо він палати починає тільки з часом.

По відчуттях шкіра ніби горить, але коли її торкатися вона взагалі не гаряча.

Скраб має приємний аромат, головне берегти очі та слизові, бо він же ж з перцем Чілі 🔥

Його текстуру можна побачити на фото, вона взагалі ніжна без великих травмуючих частинок.

Скраб треба наносити на вологу шкіру масажними рухами, залишити на 2-3 хв, змити водою.

Не наносити на пошкоджену шкіру!

Після в нас на черзі йде олійка вона зі схожим розігріваючим складом.

В неї взагалі аромат звичайної олії з солодинкою.

Вона добряче розігріває🔥 можна сказати закріплює ефект від скрабу.

Але що важливо хочу зазначити, що це відчуття горіння відчувається 15-20 , а що впринципі не приносить якогось сильного дискомфорту.

Я дуже рада, що я обрала саме цю лінійку, бо в подружки якісь дуже потужні засоби, які печуть аж більше години, я таких мук не хочу.

Тому я вважаю, що це непоганий набір для початківців 🤭

Використовуєте в догляді такі продукти?