SKOMSKA

Ніжна турбота та догляд

Ніжна турбота та догляд

Так важливо ще з дитинства закладати основи жіночого здоров'я та формуються звички, які залишаться на все життя.

Вчитись доглядати за своїм тілом, приймати його , та проявляти любов та турботу.

Бренд IN.TUMNO створив чудову пінка -мусс 2 в 1 для дівчаток віком від 8 років , що поєднує в одному продукті догляд за інтимною гігієною та тілом🌸

Ніжна турбота та догляд

🌸Засіб представлений в пластиковій тарі, з яскравим дизайном фіолетового кольору .

🌸Відразу кидається назва DREAM GIRL 1 . Виглядає дуже по дівчачому )

🌸Зручний дозатор , який легко натискається, та перетворює текстуру з рідкої в повітряну.

Завдяки рифленню на дозаторі - пальчик не ковзає , що дуже зручно .

🌸Об'єм: 150ml

🌸Текстура засобу дуже повітряна, ніжна, легка , та приємна на дотик.

🌸Вкзааний аромат солодкої цукерочки .

В процесі використання я відчуваю запах цукерок із дитинства - барбарисок . Я їх просто обожнювала. Потім аромат трішки змінюється по відчуттях і на заміну барбарискам приходять дюшески . Дуже приємна настальгія.

🌸Формула засобу на основі м'яких мийних інгредієнтів. Має на 99% натуральний склад .

В його компоненти входить пребіотик (підтримує здорову мікрофлору), екстракт ромашки та малини (надають додаткового догляду) і молочна кислота.

🌸милий та яскравий дизайн , який сподобається для дівчинки , будь -якого , віку

🌸комфортний дозатор

🌸ніжна , густа піна

🌸ефективно та делікатно очищає тіло, та інтимні зони

🌸має приємний аромат цукерок

🌸легко змивається

🌸 не залишає дискомфорту , чи відчуття сухості

🌸аромат на шкірі ледь відчутний і потім взагалі зникає (що зручно , адже можна використовувати інші ароматні засоби , наприклад йогур для тіла від даного бренду ) .

Мені засіб дуже сподобався .

Його делікатність , ніжність , та ефективність .

Також аромат , який навіює спогади . Він точно принесе задоволення і створить рутину приємною!