Ніжна турбота та догляд
IN.TUMNO
Так важливо ще з дитинства закладати основи жіночого здоров'я та формуються звички, які залишаться на все життя.
Вчитись доглядати за своїм тілом, приймати його , та проявляти любов та турботу.
Бренд IN.TUMNO створив чудову пінка -мусс 2 в 1 для дівчаток віком від 8 років , що поєднує в одному продукті догляд за інтимною гігієною та тілом🌸
Дизайн
🌸Засіб представлений в пластиковій тарі, з яскравим дизайном фіолетового кольору .
🌸Відразу кидається назва DREAM GIRL 1 . Виглядає дуже по дівчачому )
🌸Зручний дозатор , який легко натискається, та перетворює текстуру з рідкої в повітряну.
Завдяки рифленню на дозатор і - пальчик не ковзає , що дуже зручно .
🌸Об'єм: 150ml
Текстура, аромат та компоненти.
🌸Текстура засобу дуже повітряна, ніжна, легка , та приємна на дотик.
🌸Вкзааний аромат солодкої цукерочки .
В процесі використання я відчуваю запах цукерок із дитинства - барбарисок . Я їх просто обожнювала. Потім аромат трішки змінюється по відчуттях і на заміну барбарискам приходять дюшески . Дуже приємна настальгія.
🌸Формула засобу на основі м'яких мийних інгредієнтів. Має на 99% натуральний склад .
В його компоненти входить пребіотик (підтримує здорову мік рофлору), екстракт ромашки та малини (надають додаткового догляду) і молочна кислота.
Враження
🌸милий та яскравий дизайн , який сподобається для дівчинки , будь -якого , віку
🌸комфортний дозатор
🌸ніжна , густа піна
🌸ефективно та делікатно очищає тіло, та інтимні зони
🌸має приємний аромат цукерок
🌸легко змивається
🌸 не залишає дискомфорту , чи відчуття сухості
🌸аромат на шкірі ледь відчутний і потім взагалі зникає (що зручно , адже можна використовувати інші ароматні засоби , наприклад йогур для тіла від даного бренду ) .
Мені засіб дуже сподобався .
Його делікатність , ніжність , та ефективність .
Також аромат , який навіює спогади . Він точно принесе задоволення і створить рутину приємною!
Коментарі (0)