Spodobaieva Maryna

#augustfavorites

#augustfavorites

Не змогла пройти повз, дякую за класну ідею Missmili 🤍 Тепер буду чекати дописи дівчат, це так само, як дивитися на пусті баночки.

Цього місяця в мене багатенько фаворитів, деякі засоби фаворити вже не перший рік. Тож поїхали:

#augustfavorites
  • Парфуми - Dolce & Gabbana Light Blue Love is Love. Мій фаворит другого літа поспіль, він про легкість, свіжість і пломбір, що може бути краще?

Обличчя:

• Сонцезахисний крем з пробіотиками Beauty of Joseon, думаю про нього вже знають всі, вже закінчується. Але планую йому зрадити.
  • Бальзами для губ від Hurraw!, це моє давне кохання і мій максимум в макіяжі в таку погоду. Обов’язково про них напишу окремо.
  • Очищення – тут два улюбленця Isntree, пінка для вмивання та глиняна маска для обличчя. Шкіра в мене проблемна, тож головним етапом зараз для мене очищення.

Тіло та ванна:

• Тут просто серія Phytorelax Laboratories мигдаль, мигдаль і ще раз мигдаль. Це дуже довга історія, але літом моя шкіра потребує навіть більше зволоження чим взимку. Рада, що нарешті спробувала.
  • Антиперспірант кульковий "Яскравий букет"від Rexona, фаворит, який мене не підводить, хоч маю ще два інших, він поки найкращий.

Всім дякую за увагу🖤