𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Тонізувальний бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактом кінського каштану

Тонізувальний бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактом кінського каштану

Тонізувальний бальзам для ніг - ще одна з останніх новинок від Shelly. Забігаючи наперед, підкреслю, що нова лінійка бальзамів дуже гарна. Я маю усі 3 і в кінці допису зроблю невеличке їх порівняння.

Тонізувальний бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактом кінського каштану
Тонізува�льний бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактом кінського каштану
Тонізувальний бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактом кінського каштану
Тонізувальний бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактом кінського каштану

Бальзам створений спеціально для догляду за втомленою шкірою стоп. Активні компоненти засобу повинні покращувати кровообіг, зміцнювати стінки судин, зменшувати набряклість, відчуття важкості в ногах і прибирати втому. Також бальзам має активно доглядати за шкірою стоп: зволожувати, пом'якшувати, прискорювати регенерацію, надавати еластичність, чинити антибактеріальну і протизапальну дії.

Активні компоненти складу: екстракт кінського каштана, екстракт гамамелісу, олія макадамії, олія лемонграсу, екстракт ламінарії.

Об'єм: 100 мл

Туба з м'якого пластику, кришка зручна, відкидна, щільно закривається. На ній є захист у вигляді плівки.

Бальзам світло-жовтого кольору, середньої густоти, текстура приємна, легка, насичена, але не жирна.

Аромат рослинно-каштановий, ненав'язливий, пахне натурально, в ньому фігурують і трав'яні нотки, але більше виражений каштан.

Завдяки своїй легкій консистенції, бальзам легко розподіляється по шкірі, вбирається швидко, чим може порадувати тих, хто не любить надто поживних засобів і тривале відчуття жирної плівочки.

При нанесенні одразу може здатися, що бальзам поживний і знадобиться більше часу для поглинання, але він якимось чином активно всотується, що через 5-7 хвилин я вже можу займатися своїми справами і підошви не ковзають по підлозі.

Взагалі, коли його наношу, то стараюся 2-3 хвилини робити в цей момент масаж, гарне ковзання як раз дозволяє проводити таку маніпуляцію. Також я користуюсь цим бальзамом переважно коли відчуваю втому в ногах після насиченого бігового дня.

Бальзам інтенсивно зволожує, живить, пом'якшує шкіру, робить її гладкою і еластичною. В парі з масажем дійсно виходить розслаблюючий ефект, менше відчувається важкість в ногах і втома.

Доглядові властивості мені сподобалися, шкіра стоп ніжна і м'якенька. Липкості після себе засіб не залишає.

Якщо говорити за всі бальзами з цієї лінійки, то вони усі супер. У них класний склад з дієвими компонентами і кожний забезпечує гідний догляд. Усі однаково гарно зволожують, живлять, пом'якшують і роблять шкіру неймовірною. Вся трійка має приємні аромати, природні, ненав'язливі ( особливо сподобались у зеленій і рожевій тубі).

Візуально текстури схожі, вони легкі, швидко вбираються і не залишають жирності. Заспокійливій (у рожевій тубі) по консистенції менш густіший за інші, а регенеруючий здався найлегшим (найшвидше поглинається).

Мені складно виділити якийсь один, бо кожен подобається по своєму.

Дякую за увагу!