O’Ostah

Поталь, матовий топ і молочна база…

Поталь, матовий топ і молочна база…
Поталь, матовий топ і молочна база…

Мої майстрині манікюру знали, що перед візитом Олександри потрібно запастись молочною (рідше - кольоровою) базою. Ну, тут все зрозуміло, завжди доречна класика. Але моя «сорочина» душа інколи  поривалась у бік блискіток. Золота поталь на молочній базі під матовим топом - це для мене щось особливе. Можливо, застаріле і не актуальне… Але моє. На днях ТікТок підкинув у рекомендації поталь від Есенс, тому я вирішила повторити за дівчинкою цей нейл-арт із «гельлакового» минулого. Розповідаю покроково.

Про те, якими засобами та інструментами користуюсь писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/3392/

У якості бази я використала Revuele Nail Therapy. Рекомендую всім, кого бентежить ламкість нігтиків. Мої зараз настільки міцні, що куди там акріловому укріпленню. І, що найцінніше для мене - лак швидко сохне, навіть у три шари.

Вона дуже ніжна, тому спочатку її потрібно «відкусити» пінцетом, а потім розділити на шматочки і покласти на ледь підсушений лак/базу. Для цього я використала пензлик. Поталь ідеально зчеплюється з пластиною, її легко розрівнювати. Коротше, із цим впораються всі.

Частину нігтиків я покрила лікувальною базою, а декілька - матовим топом. Miss Cop мене влаштовує. Ба більше, тримається залізобетонно тиждень! На сайті не знайшла, але якщо побачите - хапайте.

Essence French Manicure Tip Pencil Nail - ніби і працює, але на день. Просто проводжу лінію під нігтиком, щоб край виглядав охайніше.

Не можу сказати, що змогла створити шедевр. Але на трійку з плюсиком відпрацювала. Думаю, якби база була більш щільною, результат потішив більше. Але спроб буде ще багато, тому що того невеличкого шматочку поталі мені вистачить на купу експериментів.

П.с. Розміщення поталі на пластинах - не рандомне. Нею я намагалась прикрити ці ненависні білі цятки, які зі мною з самого дитинства. Хто має таку ж проблему і зміг її побороти - діліться досвідом. Бо вже сил немає це терпіти😭