Мус- автозасмага разом з рукавичкою
Joko Blend
Дуже люблю засмагати , подобається коли колір шкіри смуглий. Цього року не дуже виходило грітися на сонечку але тепер з мусом - автозасмага можна навіть сидіти в півниці і всім говорити що була на морі 🤣.
Мої особисті враженнями:
В першу чергу мене потішила рукавичка 🧤 для автозасмаги . Ще не встигла відкрити коробочку ( в ній є віконце) де можна вже відчути наскільки ніжна і мʼяка рукавичка . Вона нагадувала чорного котика і так хотілось ніжитися .
Мус - автозасмаги , от тут було реально цікаво чи допоможе . Знала що раніше були такі засоби які одразу були темними і як паста намазував і одразу шкіра мінялася на темний колір . Тут все було зовсім інакше ніжна пінка яку розтирав по шкірі і здавалось що нічого з того не вийде .
Але як-то кажуть час покаже . І так вже на наступний день , ранком звернула увагу що реально на шкірі змінився відтінок на темніший .
Отже висновок . Завжди читайте інструкцію . В інструкції написано що засіб має накопичувальний ефект та яскраво проявляється через 5-6 годин після нанесення.
Комбінація компонентів, які взаємодіють з меланоцитами - клітинами, що виробляють пігмент (колір) шкіри та надають їй засмагу, відповідає за інтенсивність тону залежно від фототипу шкіри, тим самим створюють натуральний, рівномірний і стійкий тон.
P.S думаю на фото все гарно видно . Де до де після . І чи вартує .
Коментарі (0)