Мої August Favorites
що стало улюбленим в серпні
вирішила долучитись до прикольної ініціативи від Missmili та розглянути і свої #augustfavorites
Найбільшими моїми улюбленцями стали пілінги для шкіри голови - це просто вау-відкриття, я давно не відчувала такої свіжості та легкості на шкірі голови влітку! обов"язково буду повторювати ці засоби! я користувалась La'dor та Meloni, результат мені сподобався після обох, але більше простий в користуванні для мене Meloni саме тим, що він наноситься на суху голову - це дуже зручно!
Також моїм відкриттям у серпні став скраб для губ, обов"язково буду пробувати і інших виробників, дуже подобається шкіра губ після нього. що не сподобалось саме в Colour Intense - не вказано змивати його чи ні, я пробувала і стирати серветкою і змивати.
Ziaja лосьйон для тіла кавун - він пречудовий та легкий на спеку
Також я знайшла справді дієву заміну пілінгу-скатці від Joko Blend, який мені абсолютно не підійшов https://club.makeup.com.ua/post/46627/ - food-a-holiс.
ну і бальзам з спф 15 від Carmex саме у стіку - він чудовий. а от в тюбику з вишнею трохи мене розчарував, він неприємний на смак та потребує постійного (і дуже частого) поновлення.
Мініатюрка крему для обличчя з спф від La Roche Posay Mela B3 SPF 30
і мініатюрка Burberry Brit Rhythm
Найулюбленіше комбо для губ
Найбюджетніші засоби, які взагалі не поступаються в якості значно дорожчим. Матова помада від Glambee у відтінку 01 та олівець у відтінку 110. Приємні на губах, не розстікаються, довго тримаються -це просто ВАУ!
Ну і трохи мого головного б"юті-експерта
якщо ви бачите на моїх фото пошкоджені косметичні засоби - скоріш за все це справа ось цих очманілих чорних лапок та зубок)
дякую всім за увагу, сподіваюсь ця рубрика приживеться, вона не менш цікава за викидушки)
Коментарі (0)