Подорож в жарку Іспанію щоб насолодитися персиковим коктейлем
Яскравий аромат Warm Alicante для впевнених в собі особистостей 🧡
Зовсім скоро прийде осінь, а з нею бажання оновити парфумерний гардероб більш солодкими ароматами.
Я люблю експерименти з парфумерією і на цей раз познайомилася з дуже цікавим, гучним ароматом Warm Alicante. Звичайно це індивідуальне сприйняття, але для мене вони якраз на прохолодну погоду, щоб зігрітися теплим звучанням парфумованої водички 🍂
Avenue Des Parfums - це український парфумерний бренд, який поєднує в собі якість та доступність. Крім парфумів також є багато вартих уваги продуктів. Окремо хочу підкреслити що всі засоби бренду не тестуються на тваринах 🐰
Піраміда Warm Alicante:
- Тип аромату: солодкі
- Початкова нота: Кардамон, Персик, Червоний апельсин
- Нота серця: Жасмин, Ром
- Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Ветивер, Сандал
Про парфумовану воду
Естетичне пакування, гарно виглядає як коробочка, так і пляшечка. Тут дуже якісний розпилювач - огортає хмаринкою аромату 🥰
Парфуми я обрала на осліп відповідно до їх піраміди й отримала трохи неочікуваний аромат)) Цікаво що на шкірі аромат мені більше подобається десь через 15-20 хвилин після нанесення, а на одязі одразу 🙃 все, тому що не відчуваю такої різкої нотки кардамону в перемішку з алкоголем та це все індивідуально.
Аромат починається з насичених і теплих нот кардамону, зацукрованого персика і червоного апельсина. У серці композиції розкривається звучання алкоголю, а точніше солодкавого рому, що додає екзотичності й зовсім трішки жасмину, розбавляючи аромат квітковою ніжністю. Кінцеві ноти бобів тонка, ванілі, ветиверу та сандалу надають аромату стійкості, роблячи його багатогранним і глибоким.
Хочу відзначити нереальну стійкість - на шкірі тримається 8 годин, а на одязі ще довше. Аромат на зап'ястку відчувається навіть після миття рук.
Рекомендую спробувати парфуми від Avenue Des Parfums, ти здивуєшся від кількості ароматів та оціниш високу якість 🫶🏻
Коментарі (0)