Ірина 🦋

Дорожній набір пензлів для макіяжу, детальний огляд

Останнім часом мені все частіше трапляються огляди на пензлі від професіонального американського 🇺🇸 бренду Real Techniques, спочатку я думала взяти набір Real Techniques Everyday Essentials Set By Sam & Nic з 4 пензлів та спонжу, думала мені цього буде достатньо, тому що у мене є ще інші пензлі. Але останнім часом, я почала частіше користуватися тінями, і для них якраз у мене пензлів небагато. Плюс я згадала, що стикаюся з проблемою, мої кисті не зручно брати із собою через їх розмір, вони не поміщаються в мою косметичку.

Щоб знизити об'єм косметички в подорожі 🛩️, але не обмежувати можливості при створенні макіяжу, я обрала набір мінікістей Real Techniques Travel Fantasy. До його складу входять всі необхідні інструменти, щоб ви могли підкреслити вашу природну красу – від девайсів для нанесення тональних засобів до щіточки для брів.

Особливості набору пензлів для макіяжу Travel Fantasy Mini Brush Set від бренду Real Techniques:

🌸 Складається з 10 мінікістей;

🌸Обладнані еластичним синтетичним ворсом UltraPlush™;

🌸Рівномірно наносять та ретельно розтушовують засоби декоративної косметики;

🌸Кожен інструмент відрізняється особливою формою та щільністю набивання, щоб максимально точно задовольняти потреби при роботі з певними видами косметичних продуктів;

🌸Мініатюрні алюмінієві ручки забезпечують зручність у використанні та дуже легкі.

🎁406 Mini Medium Sculpting- 
Ширококутна головка для точного нанесення рідкого та кремового контуру, або румʼян

🎁407 Mini Multitask- 
Для пудри, розтушовування або закріплення макіяжу для природного освітлення.

🎁206 Mini Contour-
Для делікатного нанесення хайлайтера або контурного засобу над або під вилицями.

🎁210 Mini Expert Concealer- 
Для розтушовування консилера над і під очима з кремовими та рідкими консилерами.

🎁301 Mini Base Shadow-
Тонкі конічні ворсинки для розтушовування тіней по всій повіці.

🎁308 Mini Medium Shadow-
Широкий та плаский пензлик зі звуженими щетинками для м’якого розтушовування пудрових або кремових тіней.

🎁307 Mini Shading-
Для максимального розтушовування та рівномірного розподілу кольору.

🎁332 Mini Smudge-
Розтушовуйте підводку або тіні вздовж лінії росту вій.

🎁313 Mini Definer
-Плоский скошений пензель, створюйте точні, прямі котячі очі або візерунки на повіках. так само підійде для промальовування брів.

🎁343 Mini Spoolie-
Доглядає за віями та бровами.

🎁Mini Makeup Bag

Пензлики хороші, ворс не лізе, волоски пострижені рівно, нічого не стирчить, немає неприємного запаху 🌸. Я думаю вони середньої м'якості, так як у мене є й м'якіші варіанти, але ці теж добрі, не дряпають і на шкірі приємні. Мене повністю влаштовує їх розмір, зручно тримати їх у руці. 🤌🏼

Так само в наборі є маленька прозора 🌈голографічна косметичка 👛, в якій зручно зберігати пензлі. Так само в ній є ще трохи вільного місця, при необхідності можна додати щось ще. Відео огляд у карулеслі, гортайте ➡️

Я дуже задоволена цією покупкою 🥰

Для купівлі цього набору моїм улюбленим пензлем для поїздок був Kiko Milano 4 в 1.

Також у бренду багато різних наборів пензликів і стандартного розміру, і є пензлі які можно придбати поштучно, якщо вам не потрібен готовий набір, але у наборі ціна виходить вигіднішою 😉

А які ваші улюблені пензлі, які ви могли б рекомендувати?