Beautiful land💞

Гель для вмивання з саліциловою кислотою та цинком

Гель для вмивання з саліциловою кислотою та цинком

Бюджетний гель, який підійде не кожному.......

💙Опис упаковки та дизайну💙

Туба, виконана з пластику з кришкою, яка відкидається. Дизайн туби досить лаконічний, функціональний і спрямований на привернення уваги завдяки використанню контрастних кольорів і простоти подачі інформації.

💙Консистенція: Гель має середньо-рідку гелеву консистенцію, що дозволяє легко наносити його на шкіру.

💙Текстура: Прозорий, гладкий гель, який при контакті з водою утворює м'яку кремову піну.

💙Піноутворення: Гель добре піниться, утворюючи ніжну та легку піну.

💙Аромат: приємний освіжаючий запах. Нагадує зубну пасту, але не ментолової свіжості, лише легкої.

💙Склад

Water / Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin,  Sodium Lauryl Sulfate, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,  Vitamin B3 / Niacinamide, Salicylic Acid, Propylene Glycol, Burdock Root Extract /  Arctium Lappa Root Extract, Watercress Leaf Extract / Nasturtium Officinale Leaf  Еxtract, Salvia Оfficinalis Leaf Еxtract, Alcohol Denat, Phenoxyethanol, Zinc PCA,  Allantoin, Tea Tree Leaf Oil / Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sage Oil / Salvia Officinalis  Oil, Fragrance / Parfum, Disodium EDTА.

💙 Sodium Lauryl Sulfate (SLS): Це відоме ПАР (поверхнево-активна речовина), яке може бути доволі агресивним для шкіри. Для людей з чутливою шкірою SLS може викликати подразнення, сухість та почервоніння.

💙 lcohol Denat (денатурований спирт): Цей інгредієнт може сушити шкіру, особливо чутливу, викликаючи відчуття стягнутості та дискомфорту при частому використанні.

💙 Phenoxyethanol: Це консервант, який може викликати подразнення у людей з чутливою шкірою, хоча зазвичай використовується в малих концентраціях.

Хоча інші компоненти, є м'якими та зволожувальними, що допомагає збалансувати формулу.

Тож, цей засіб може бути ефективним для очищення та лікування проблемної шкіри, особливо при наявності акне або надлишкового жиру. Проте людям з чутливою або сухою шкірою слід використовувати його обережно, оскільки деякі компоненти можуть викликати подразнення. Рекомендується провести тест на невеликій ділянці шкіри перед використанням на всьому обличчі.

💙Дія:

Гель ефективно очищає шкіру, завдяки саліциловій кислоті, яка допомагає відлущувати мертві клітини, та цинку, що сприяє зменшенню запалень. Після використання шкіра виглядає більш свіжою, зменшуються чорні точки, але на окремих ділянках можуть залишатися незначні висипання.

💙 Мої враження 💙

Маю жирний тип шкіри, зневоднену та чутливу.

Гель непогано піноутворюється, але все ж залишає після себе гелевий шар, який на дотик неприємний і важко змивається. Щоб провести аналогію, це ніби потрогати медузу – після неї залишається цікавий на дотик слід, який важко вимити. Якщо використовувати щіточку, то ще можна швидко змити цей залишок.

Гель чудово очищає шкіру, але робить її дуже сухою, до скрипу. Це пов'язано з інгредієнтами, які можуть пересушувати шкіру, і в моєму випадку деякі ділянки стали дуже сухими, після гелю ніби ці ділянки стягуються. Хоча все-таки гель непогано справляється з прищами – після двох тижнів використання помітно покращився стан шкіри, але, на жаль, для моєї чутливої шкіри він не підходить.

Тому тим, у кого чутлива шкіра, я б не рекомендувала такий засіб, але це все індивідуально, і є відгуки, кому цей гель дуже підійшов і сподобався.

Це все, дякую вам за увагу💘