Sephora colorful eyeshadow
Улюблені сяючі однушки 🌟
Я дуже люблю сяючі тіні, особливо спракли, які надають макіяжу святковості. Випадково мені трапилося така однушка тіней від Sephora у відтінку 362 Twinkle twinkle, на рефілі можна побачити вже велику дірочку, бо я ними користуюсь дуже часто. На упаковці вказано, що це "Glitter", але текстура в них гладка, така як в спарклів і це пресовані тіні. Цей відтінок має теплу базу і мільйон маленьких блискіток, які дуже гарно переливаються. З ним виходить гарний люксовий макіяж, я люблю робити лише стрілку і цей відтінок виходить дуже ефектно🔥Також цей відтінок схожий на відтінок "Galaxia" з палетки Natasha Denona mini retro.
Нещодавно під час знижок я взяла ще один відтінок 205 Ballet shoes, він вже йде на прохолодній білій базі, але сяє дуже гарно, цей відтінок більш такий морозний. Має в собі маленькі білі блискітки. Чимось схожий на хайлайтер від Eveline Variete, але з базою.
Ці однушки мають 1,2 грами та виготовлені в Італії. Якість у них дуже класна, але набираються вони лише пальчиком, через що можуть замилюватися, але потім всерівно добре набираються.
Ще мені дуже подобається, що вони не осипаються впродовж дня, а міцно тримаються на місці (я їх наношу на неприпудрений консилер, він в мене як підложка) та не скочуються.
Ще в них дуже зручна упаковка, з неї можна дістати рефіл та помістити в магнітну палетку за потреби.
Коментарі (0)