SomovaFM

Сosmetic bag for travel

Сosmetic bag for travel

Я обожнюю збори, сам процес надає мені енергії. Списки, що треба взяти, складання всього у валізу - це вже каеф. Цього разу моя дорога буде довгою, більше 40 годин. А сам відпочинок займе два тижні в різних локаціях.

Хочу вмістити все в один допис, тому не буду розписувати окремо за кожен засіб.

В першу чергу складаю рюкзак та беру мінімум засобів, аби можна було вмитися на заправці в експрес режимі та нанести якусь легку сироватку і крем.

Основна маса засобів поїде в багажі, їх чимало, так так, в мене окремі засоби на ранкову та вечірню рутини. Плюс неможливо вгадати, що може знадобитися в іншій країні. Я заздалегідь замовила маленькі емності для сироваток та тонерів, аби не брати із собою цілі пляшечки, що займають місце.

Перелила в міні баночки умивачки: гель з кислотами та пінка від MyIDi.

Сироватки: з вітаміном С від Q+A та пробник сироватки Elemis, пробник тчкової сироватки Biono. Звісно ж тонер для обличчя від MyIDi.

Захисний крем Cicaplast також в міні форматі з набору

Сухий шампу, крем для рук та бальзам для губ.

Все вмістилось в маленьку косметичку. Я не вношу в цей список очевидні речі, як засоби гігієни.

Тут все необхідне: декілька різний умивачок для обличчя (так як на ранок та вечір маю різну рутину), заспокійливі та захисні крема, улюблені дієві сироватки і звісно SPF.

Щось я переливала в маленькі тари, які заздалегідь замовила, щось взяла в пробниках.

Не забуваю про догляд за волоссям та догляд за тілом, тут все вже є міньки - чудові тревел-сайзи.

Знаю, що для когось це прям дуже багато, проте нехай щось не знадобиться, аніж мені цього буде не вистачати.

Декоративки мінімум, для ніжного вечірнього мейку: рум'яна, пару блисків, помад та олівців для губ, хайлайтер, одні тіні-спаркли та гель для брів.

От що дійсно складно, так це було обрати аромати, в мене їх ну дуже багато. Але принцип був такий - брати ті, що закінчуються та які будуть дуже стійкими. Тож саме два аромати з аналогової парфумерії Miris їдуть зі мною: My Way та Hayati - квіткові, смачні, стійкі.

Дякую всім за увагу, киці, побачимось з вами за два тижні 🤗