MAKEUP Club

Результати розіграшу готові!

Результати розіграшу готові!

Спостерігати за тим, як розфарбовується стрічка MAKEUP Club в кольори Pantone Spring-2023 – це наче дивитись на воду або вогонь. Ви зробили це спільними зусиллями, демонструючи свої б’юті-таланти та креатив. Дякуємо за цей експіріенс всім, хто взяв участь у розіграші!❤️

  • Перший сертифікат отримує DEPECHE GIRL, яка набрала найбільшу кількість лайків.
  • Другий сертифікат прямує до Lina за looks, який підтримали найбільшою кількістю унікальних коментарів.
  • Третьою володаркою подарункового сертифікату стає Olga Voronova. Так вирішив random.org.

Окремо хочемо подякувати дівчатам, які зробили максимум для того, аби конкурс став успішним та обговорюваним. Красуні, ви отримуєте заохочувальні призи від редакції MAKEUP Club.

  • TANISHA, дякуємо за заданий темп у стрічці! Перший яскравий образ, який дійсно вражає та надихає.
  • Кузя Ю-а, такого популярного looks стрічка MAKEUP Club ще не бачила! Дякуємо за те, що розповіли про нас та показали, як круто бути частиною нашої спільноти. Умовами конкурсу передбачено створення лише одного looks. Змінювати фото в процесі голосування заборонено.

Пам’ятайте, що ваша яскравість завжди доречна у MAKEUP Club, а весна лише починається…

__________________________________________________________

Весна – це час, коли слід поступово переходити на яскраві відтінки, навіть якщо ти звикла до сірості в образах. Ми допоможемо тобі вийти із зони комфорту або зробити цей крок трішки раніше, ніж ти планувала.

Весняна палітра Pantone цьогоріч – це суміш соковитих кольорів, які зачаровують своєю яскравістю та змушують посміхнутись собі у дзеркало. Зроби це і ти, адже мотивація – не лише зміна іміджу, а й подарунок від MAKEUP Club.

З 2.03 по 11.03 бери участь у розіграші одного з 3-х сертифікатів MAKEUP на суму 500 грн та організуй б’юті-шопінг. Що для цього потрібно зробити?

  • Створи один образ у мінімум 3-х кольорах з палітри Pantone Spring-2023. Ти можеш міксувати відтінки у макіяжі, одязі або навіть аксесуарах.
  • Зроби фото та розмісти його у Looks, додавши продукти, які допомогли тобі виглядати так круто. Один автор – один лук.
  • Не забудь про хештег #pantonemakeupclub у заголовку!

Хто отримає подарунок за свій креатив?

  • Перший сертифікат дістанеться тій, чий Looks набере найбільшу кількість вподобайок.
  • Другий поїде до автора найбільш коментованого Looks. Увага! Враховуються лише унікальні коментарі користувачів MAKEUP Club та не враховуються відповіді автора допису.
  • Третю переможницю обере random.org.

Розіграш відбудеться 13.03, а його результати будуть оголошені в групі MAKEUP Club Official. Давай “запантонимо” стрічку MAKEUP Club разом і подивимось, якою яскравою вона може бути!

MAKEUP Club
3.8k
Підписники
0