V-R-O-D-L-Y-V-A

Catrice Max It Up Lip Booster Extreme

Catrice Max It Up Lip Booster Extreme

Привіт Makeupclub 🖤

На даний момент це улюблений чорний блиск для губ із бюджетного сегменту.

🖤 Дизайн флакона. Флакон прозорий, що зручно, виглядає просто і стильно одночасно, з плоским фетровим аплікатором з м'яким кінчиком, досить зручним для моїх губ, у якого стрижень теж прозорий і це мені подобається.

🖤 Розмір флакона: 8,6 см * 18 мм.

🖤 Об'єм продукту: 4 мл.

🖤 Призначення: блиск для губ з ефектом збільшення. Виробник заявляє, що цей блиск прискорює кровообіг, обмінні процеси епідермісу, що гарантує видозмінення контуру, візуальне удосконалення об'єму.

Це пламер і він дійсно робить контур губ більш чітким за рахунок припливу крові в місцях нанесення блиску, також губи зовсім трохи набухають (це більше помітно, коли знімаєш засіб з губ), тому візуально губи можуть здаватися пухлішими. Але фактично губи залишаються все того ж розміру та об'єму, що й до нанесення блиску.

🖤 Колір: 060 - Good Girl Gone Bad. Тут напівнасичена пігментація, чорний відтінок із різнокольоровими блискітками.

🖤 Текстура: густа гелева консистенція.

🖤 Формула: веганська; збагачена стимулювальними ментолом й екстрактом чилі.

🖤 Запах: з флакона солодкуватий з перчинкою, на аплікаторі та на губах освіжаючий запах ментолу та перцю 🌶️.

🖤 Смак: від трохи гострого до пекучого на корені язика 👅, особливо коли є звичка облизувати губи. Солодощі тут зовсім немає.

🖤 Стійкість: не вимагає нашарування чи корекції протягом декількох годин. Бувало, що блиск тримався з ранку до вечора, при тому що я майже не їла, але пила каву і багато балакала.

Інші особливості Catrice Max It Up Lip Booster Extreme:

  • хоча пігментація блиска напівпрозора, це не заважає створювати гарне покриття і блиск рівномірно лягає на вуста 💋;
  • але якщо є глибокі тріщенки або ранки на губах, то темний пігмент може западати в них 💔;
  • не дисонує з іншими олівцями та помадами для губ;
  • класно виглядає на губах як соло, так і з іншими продуктами для губ як топер ✨;
  • миттєво схоплюється й не розтікається 👌;
  • не тинтує.

Це дуже красиве глянсове чорне тонування з різнокольоровими дрібними блискітками, які насправді ледь помітні, але, звісно, ​​яскравіше на сонці.

🖤 Почуття на устах: при першому свайпі по губах відчуваю холод і легке печіння. Через хвилинку я вже відчуваю як приливає до контуру губ кров і тоді розумію відчуття губ на обличчі 👄. Це дуже легке печіння залишається на кілька годин, особливо я дискомфорту не відчуваю. АЛЕ якщо вийти на відкрите сонце і побути під ним хоча б 1-2 хв - я відчуваю буйне пекуче печиво на губах 🔥

Він мене не залишив байдужою, зараз практично кожен мейк із ним, від щоденного нюду до гранжу. Напевно, лише тим, хто не терпить плампери, він явно не підійде. Іншим, хто також як і я люблять холодні тони в мейку і темні засоби для губ, він повинен дуже сподобатися, адже ефект на губах створює дуже стильний і спокусливий.

Дякую що заглянула, будь вродливою, лови пурпурне серце 💜