𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Piel Cosmetics Rejuvenate Silver Aqua Tonic

Я ніколи не нехтую додатковим очищенням шкіри після вмивання і завжди використовую тонік, бо тільки на цьому етапі отримую ідеальне і повноцінне очищення.

Тонік для відновлення молодості шкіри від Piel Cosmetics створений для всіх типів зрілої шкіри.

Окрім якісного доочишення шкіри засіб повинен відновлювати нормальний рівень pH, глибоко зволожувати, надавати відчуття свіжості, підвищувати тургор і еластичність епідермісу, а також вирівнювати тон і посилювати захисні властивості.

У своєму складі тонік містить багато корисних компонентів.

Екстракт планктону Artemia salina покращує обмін речовин і стимулює вироблення колагену, який сприяє пружності шкіри;

Гідролізат колагену запобігає появі і поглибленню вже існуючих зморшок;

Гель Алое Вера зволожує і знімає подразнення;

Гіалуронова кислота також має потужну зволожуючу дію і в змозі утримувати в клітинах вологу, посилює дію інших активів;

Ефірна олія трояндового дерева має властивість заспокоювати, відновлювати, підвищувати еластичність шкіри, усувати сухість і лущення;

Колоїдне срібло забезпечує антибактеріальний ефект.

Об'єм: 250 мл.

Флакон з міцного пластику у зручному форматі. Кришка захищена спеціальною наліпкою. Механізм по типу кнопки, що дуже практично. Натискаючи на одну сторону - з іншої частина її підіймається наверх і через невеликий дозатор засіб акуратно просочує ватний диск. Нічого не проливається повз.

Тонік представляє собою прозору, як вода, рідину. Аромат приємний, має рослинні нотки, пахне природньо. Спочатку мені здається, що я відчуваю лаванду, але коли довше прислухуюсь, або він трохи вивітрюється, то запах більше нагадує щось схоже на шипшину, чи щось наближене з трав'яним акцентом. Можливо так пахне олія трояндового дерева.

Тонік використовую вранці і ввечері.

В процесі відчуття комфортні, засіб не викликає печіння, чи ще якихось неприємних моментів. Протираючи ним шкіру є легкий прохолоджуючий ефект і гарне тонізування.

Раніше мені нерідко траплялися такі тоніки, які залишали виражену липкість, блиск і неприємні відчуття після себе, що одразу хотілося вмитися, але цей ідеальний по всім характеристикам.

Тонік від Piel Cosmetics якісно очищує шкіру. Як би я ретельно не вмивала обличчя різними засобами, на ватному диску все одно залишаються сліди від бруду, а це говорить про те, що тонік глибоко проникає і видаляє ті забруднення, з якими не справилися засоби для вмивання.

Ні в процесі, ні після, тонік не залишає після себе липкості, відчуття посторонньої плівки і жирного блиску. В цьому плані абсолютний комфорт. Шкіра після нього неймовірно гладенька, м'яка, пружна і ніжна на дотик. Засіб зволожує, розгладжує епідерміс, вирівнює тон, звужує пори і підготовлює шкіру до наступного догляду.

Тонік приємно вразив мене і дуже сподобався. Забула додати, що він зовсім не сушить шкіру. Для мого комбінованого типу підійшов чудово.