𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Piel cosmetics Specialiste Ultramoister Gel-Mask

Piel cosmetics Specialiste Ultramoister Gel-Mask

Маски являються невід'ємною частиною мого догляду за обличчям. В своєму арсеналі маю декілька з різними направленнями, щоб вирішувати певні задачі залежно від стану шкіри і задовольняти її потреби.

Маю комбінований тип, схильний до жирності.

Piel cosmetics Specialiste Ultramoister Gel-Mask
Piel cosmetics Specialiste Ultramoister Gel-Mask
Piel cosmetics Specialiste Ultramoister Gel-Mask

Ділюся своїми враженнями від використання ультразволожуючої гель-маски Piel cosmetics Specialiste Ultramoister Gel-Mask.

Маска в м'якій пластиковій тубі в об'ємі 75 мл . Кришка зручна, так як її не потрібно відкручувати, вона відкидна, щільно закривається. Є захист із фольги.

Дія засобу спрямована на миттєве і глибоке зволоження епідермісу, відновлення водного балансу, усування відчуття сухості і стягнення, а також прибирання лущення і подразнення.

Також маска повинна сприяти пом'якшенню і підвищенню тонусу, покращувати еластичність і мікрорельєф.

Активними компонентами маски являються: високомолекулярна гіалуронова кислота, ✓низькомолекулярна гіалуронова кислота,

✓Hydraporine,

✓екстракт планктону Artemia Salina,

✓бетаїн,

✓гель алое вера,

✓цераміди,

✓наносрібло (цитрат срібла).

Маска представляє собою прозорий і в міру густий гель. Текстура приємна, не липка.

Аромат свіжий і невагомий, відчувається дуже тонко, сподобається тим, хто не любить інтенсивні віддушки.

Завдяки гелевій консистенції засіб з легкістю розподіляється ковзаючими рухами. Виробник рекомендує наносити тонким шаром (приблизно 3 мл в загальному об'ємі) на 20-25 хв. Також маску можна наносити на шию і зону декольте.

На обличчі вона відчувається комфортно, не пощіпує, не пече. За відведений час не висихає, водою змивається швидко, плівки

після себе не залишає.

Ефектом від використання я дуже задоволена. Маска інтенсивно зволожує шкіру, пом'якшує її, тонізує і освіжає. Вона наче напуває епідерміс вологою, забезпечуючи пролонговану дію. Схильні до сухості ділянки немов оживають, лущення і стягнення у цих зонах прибирається.

Візуально шкіра обличчя виглядає більш свіжою, не тьмяною, існуючі подразнення/почервоніння стають менш вираженими, маска гарно їх заспокоює. А тактильно - це неймовірні відчуття, бо шкіра на дотик супер м'якенька, ніжна і ніби оксамитова.

Ультразволожуюча гель-маска дуже мені сподобалась, вона дієва і комфортна, чудово справляється зі своїми функціями і гарно доглядає за обличчям, позитивно впливаючи на стан епідермісу. На осінь-зиму особливо стане моїм рятівником, коли шкіра більше буде схильна до сухості із-за різних несприятливих зовнішніх чинників, але і зараз я користуюсь нею з превеликим задоволенням.

Тішить те, що її можна часто застосовувати. За рекомендаціями виробника 2-4 рази на тиждень, тобто через день-два в залежності від потреб.
Дякую за увагу!