Поки це найулюбленіший ар омат в Avenue Des Parfums
Midnight Nice це про подорож у захопливий світ нічної Ніцци
Парфумований спрей для тіла — це косметичний засіб у зручному форматі, який під час розпилення лягає на шкіру як тонкий, огортальний серпанок, залишаючи на ній легкий аромат. Він є ідеальною альтернативою улюбленим парфумам навесні та в спекотні літні дні. Залежно від свого складу такі продукти можуть використовуватись також для волосся, додатково доглядати за шкірою. Спрей миттєво освіжає та надає шкірі тонкого аромату.
Midnight Nice
Тип аромату:квіткові, шипрові
Початкова нота: кедр, лимон, цитрон
Нота серця: водяний гіацинт, жасмин, рожевий перець
Спосіб застосування
Такі спреї поєднують у собі переваги парфумів і косметики для догляду за тілом: зволожують, освіжають шкіру, дарують красивий аромат. Засіб простий у використанні: просто розпорошіть його на тіло та волосся і н е змивайте. Рекомендовано наносити на чисту шкіру після душу.
Для мене спрей для тіла ще й одночасно виконує роль рум-спрею, тому що коли я наношу його на шкіру в квартирі ще довго залишається легкий приємний аромат. На шкірі засіб доволі стійкий, сьогодні вранці я досі його відчуваю, хоча користувалась вчора ввечері.
Про що для мене цей аромат
Цей парфум має витончений і багатошаровий аромат, що поєднує свіжі, деревні та квіткові ноти.
Спочатку вас огортає яскравий вибух свіжості та легкості, ніби стоїш на березі озера, спостерігаючи за ніжними хвилями, який дарує поєднання лимона і водяного гіацинта. Це прохолодне та чисте відчуття, як ранковий бриз на узбережжі, коли сонце лише починає пробуджуватися, він нагадує прогулянку вранці серед прохолодного, ще не зігрітого сонцем, лісу, де свіжість повітря наповнює легені, а навколо розкидані краплини роси на квітах і траві.
Поступово на передній план виходять середні ноти, де жасмин та ірис дарують ніжний квітковий акорд, що надає аромату вишуканості та елегантності, відчуття витонченості, як у моменти, коли споглядаєш на щось надзвичайно красиве, але водночас просте і природне. Жасмин додає м'якої, але впевненої чуттєвості, в той час як ірис підкреслює глибину і стабільність композиції. Їхня ніжність нагадує про теплі, спокійні дотики, що огортають душу.
У фіналі розкриваються базові ноти – теплий і затишний ветівер, доповнений амброю і білим мускусом. Вони створюють відчуття спокою і гармонії, залишаючи на шкірі слід благородної деревної теплоти, відчувається глибоке заспокоєння, як відчуття повернення додому після довгої подорожі. Кедр надає аромату трохи терпкості, створюючи при цьому відчуття природної сили та стійкості.
Цей парфум ідеально підходить для тих, хто любить баланс між свіжістю і глибиною, між природністю і розкішшю. Він створює образ впевненості, чистоти і елегантності, залишаючи незабутній слід.
Midnight Nice, наче теплий плед, обгортає мене, нагадуючи, що навіть у найбільшому вирі подій є місце для гармонії і внутрішнього спокою, його хочеться носити як невидимий щит, що захищає від метушні, залишаючи лише відчуття рівноваги і цілковитої зосередженості на важливому.
Що хочу спробувати ще від бренду Avenue Des Parfums
я обожнюю бергамот - тому це точно буде дифузор і хочу дочекатись коли вишенька та кавунчик будуть в спреї для тіла)
Коментарі (0)