𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Piel cosmetics Magnifique Hydra-repair restoration cream

Раніше я вже користувалася кремами цього бренду, дуже мені подобались.
Ділюся враженнями про відновлюючий крем від Piel cosmetics.

Пакування засобу дуже гарне. Картонна коробочка по центру захищена наклейкою. Додатково в ній надається спеціальний контейнер на той випадок, якщо крем треба взяти з собою.

Формат супер зручний, так як флакон оснащений помпою-дозатором, а це завжди гігієнічно і мега практично. Також зверну увагу, що сам дизайн його дуже класний і оригінальний. Флакон зроблений якісно, виглядає естетично.
Конструкція працює справно. Силою натиску порцію легко контролювати. Мені достатньо пару натискань, щоб отримати оптимальну кількість.

Подається крем тонкою змійкою. За кольором білий, в міру густий, не щільний Аромат практично відсутній, це щось таке невагоме, що практично не відчувається.
Текстура крему дуже приємна, легка, не жирна, нагадує крем-гель.

У складі дуже багато корисних речовин.
Активні компоненти: алантоїн, бетаїн, вітамін Е, гіалуронова кислота, макадамія, мед, мочевина, пантенол, протеїни, шовк.

Крем універсальний в плані застосування, призначений і для ранкової і для вечірньої рутини. Для багатьох, хто не любить багато банок-склянок, може стати актуальним варіантом.

Завдяки своїй консистенції, засіб з легкістю розподіляється по обличчю, поглинається дуже швидко, шкіра охоче його вбирає буквально за пару хвилин. Жирного блиску, плівки і липкості після себе не лишає, він абсолютно комфортний! По відчуттям легенький, не обтяжує, не створює парникового ефекту, шкіра з ним дихає.
Крем чудово зволожує, пом'якшує, надає еластичність і пружність. Обличчя приємне після нього на дотик, ніжне і гладеньке.

Особливістю цього крему є заспокоєння епідермісу. Він гарно знімає подразнення/почервоніння, сприяє більш швидкій регенерації клітин і відновленню. Ранки з ним загоюються значно швидше.
Особливо він стає у нагоді після різних маніпуляцій (пілінгів, чищення пор тощо), а також при наявності пошкоджень.

Ще зазначу, що крем являється ідеальною базою під макіяж. Мої тональні основи лягають на нього прекрасно, не конфліктують між собою і не скочуються.
Я маю комбінований тип і цей відновлюючий крем мені чудово підійшов. Пори не забиває.
Стан шкіри з ним суттєво покращився. Мені дуже сподобався, нарікань не викликав.