BLESS BEAUTY LIFTING CONTOUR
04 тон
Привіт, красунечки 🕊️Мою любов до Bless Beauty ви знаєте, я обожнюю цю косметику за якість і доступні ціни.
Цього разу я покажу вам аналог Kiko. Я довго шукала скульптор саме такого формату, як кіко, але в половину дешевше. Чому?
Бо я не з тих, хто витрачає мільйони на косметику, мене душить жабка і я зізнаюсь в цьому.
Bless створили цей стік ніби для мене, адже в ньому шикарно все
У мене 04 тон, найхолодніший
СКЛАД
PARAFFINUM LIQUIDUM, MICA, ETHYLHEXYL PALMITATE, PARAFFIN, POLYISOBUTENE, MICROCRYSTALLINE WAX, SYNTHETIC WAX, SILICA, COPERNICIA CERIFERA WAX, PHENOXYETHANOL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CAPRYLYL GLYCOL. MAY CONTAIN : CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.
УПАКУВАННЯ, КОЛІР, СТІЙКІСТЬ
Упакування
Мега стильне, пластиковий чорний футляр, який приємно тримати в руках. Знизу є номер відтінку
Продукту дуже багато і вистачить надовго
Колір
Кольори не холодні, вони природні, якщо ви шукаєте скульптор, який відтінює сірим, не ваш формат. Я за природній вигляд, а від природи моя тінь аж ніяк не сіра. Так як я шатенка, волосся у ме не темне, але на сонці з рудим відливом, я взяла найтемніший і найхолодніший відтінок. Як на мене, він мені ідеально підійшов.
Стійкість
Тримається 12 годин, не тікає з обличчя і бездоганний вигляд у мене цілий день. Але до обличчя я не торкаюсь впродовж дня
DARIIA’S IMPRESSIONS
Дівчатка, що сказати, здивували мене Bless і цього разу. За трохи більше 200 грн я отримала чудовий стійкий продукт, з природнім виглядом, що підкреслює мої риси
Раджу спробувати і вам
Обіймаю 🤍
Коментарі (0)