PILIRINA 💛💙

ESTEM: одноразовий душ для щоденної особистої гігієни всього тіла

Для моєї сімʼї одноразовий душ Estem - це дійсно інноваційний продукт для щоденної особистої гігієни, бо мій чоловік захищає наші кордони і для нього вони дуже важливі у польових умовах.

Використання одноразової губки дуже просте: дістаєте іі з упакування, вона наповнена сухим гелем, додаєте 25 мл води, потім витираєте піну звичайним рушником - готово, ви чисті! Для змивки піни є додаткова серветка, що зручно, шкіра лишається без подразнень та дискомфорту.

Загалом всі вони мають одну функцію - очищення без води. Але все-таки між ними ж відмінність.

Це єдиний екземпляр з усього тріо, який йде з саше з водою, яку потрібно в екстремальних умовах перелити в упаковку з губкою. А потім витертися серветкою. Якщо немає води - це ваше спасіння!

У цей комплект входять мильна губка та рушник, створені для найвищого стандарту зручності. Можна дістати будь-де всього 25 мл води і спінити губку до велетенської піни.

Той же тандем, але губка тут йде як шліфувальна - вона дає більше піни. Обʼєм води той самий - 25 мл.

У відео, якщо вистачить наснаги домовиться до кінця, ви побачите, як 25 мл води розмалюють губку. Нею дійсно можна витерти все тіло 👇

• Глибоке очищення: Ідеально очищує шкіру від будь-яких забруднень, залишаючи її свіжою та здоровою.
  • Без змивання: Не вимагає змивання після використання і не залишає липкого ефекту на шкірі.
  • Гіпоалергенний склад: Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу та проблемну, забезпечуючи найвищий рівень комфорту.
  • Без шкідливих складників: Вільний від спирту та штучних консервантів, що робить його безпечним для використання.
  • Дерматологічно протестований:Збалансований рівень pH 5.5 для оптимального збереження здоров'я вашої шкіри.
  • Інтимна гігієна: Може бути використаний для інтимної гігієни, гарантуючи найвищий стандарт безпеки.
  • Незамінний для різних ситуацій: Важливий засіб для підтримки гігієни військових, лежачих хворих, літніх людей та подорожуючих.

Я вперше бачу такий комфорт! Думаю, що з гра з виключеннями світла та води простимулює мати сухий душ у запасі. Партія Estem відправлена до одного відомого батальйону, тож дякую окремо виробнику від імені військових, які живуть у польових умовах. Вони оцінять, повірте! Бо чоловік, який там часто буває говорить, що їм передають волонтери, але саме такого формату, де є все, він ще не бачив.

А я, звісно, рекомендую прикупити їх кожному, бо у наш час вони повинні стояти разом зі свічками, пауерами та зарядними лампами. Це крута штука! 🤘