Топовий бальзам для губ від Korres
Korres Wild Rose Lip Balm
Дуже гарний колір бальзамчику, що відмінно зволожує та унікально оформлений у стильний флакончик. Це все отримаєте, якщо звернете увагу на бальзамчики від Korres!
Скоро сезон вітрів, холодів, та й взагалі, губки завжди потребують догляду та зволоження.
Цей бальзам, а я маю колір Wild Rose, подається у неймовірному футлярчику. Він гарно стилізований під Грецький Санторіні... чим остаточно підкупив моє серденько, що давно не було на морі 😂
Дуже гарний колір!
Якась шипшина, горобина та морквина.. змішались в коктейль і вийшов дуже дуже гарний колір!
Губки ніби заціловані! Таки соковиті та природні за кольором!
Мені дуже подобається ефект!
По складу та функціям
Цей зволожуючий бальзам для губ з відтінком "Дика Троянда" містить 97% натуральних інгредієнтів, включаючи комплекс рослинних олій, токоферол і рослинний віск.
Він надає глибоке зволоження, миттєво усуває сухість і живить губи, забезпечуючи їхній захист від зовнішніх факторів. Продукт підходить для веганів, не містить силіконів, парабенів, мінеральних олій, пропіленгліколю та етаноламінів. Протестовано дерматологами, підходить для щоденного використання.
Ну а на губах - с ам сік ❤️🔥
Бальзам для губ з відтінком "Дика Троянда" від Korres приємно здивував своєю ніжною текстурою та ефективністю.
Він забезпечує миттєве зволоження, знімає сухість і загоює тріщини.
Натуральний колір надає губам легкий відтінок, підкреслюючи природну красу. Ідеальний вибір для тих, хто шукає засіб з натуральними компонентами без шкідливих добавок.
Коментарі (0)