Міст Miami Sunrise
Mermade
Усі знають, що цей міст був у подарунковому Happy Box , тому я вже здогадувалася, що там буде щось солоденьке та особливе. Не могла дочекатися, щоб відкрити й побачити, що ж саме мене чекає всередині!
🧡Упакування:
Флакон виготовлено з прозорого пластику, пляшечка об'ємом 100 мл, це дозволяє бачити рідину всередині.
Дизайн упаковки виглядає святково, підкреслюючи стиль і концепцію продукту, що асоціюється з яскравими вечірками та літніми заходами сонця.
🧡Розпилювач:
Чорний пластиковий розпилювач із кришечкою, що забезпечує захист від випадкового натискання та запобігає розливу продукту. Він розрахований на рівномірне нанесення міста на шкіру, забезпечуючи легке покриття з блискучим ефектом.
🧡Консистенція спрею середньої густини.
🧡Рідина має золотистий відтінок з дрібним шимером, що надає їй додаткового шарму.
🧡Аромат у місту фруктовий, солоденький, із ніжними нотками цитрусу, що надають йому особливої свіжості. Він нагадує літній сад, повний стиглих плодів.
🧡Мої враження
Я не уявляла, що цей аромат буде настільки запашним, літнім та приємним. Його солодкий аромат чудово підійде для літніх ночей та днів. Має невеликий блиск, який майже не видно на шкірі, але він додає легкого сяйва. Це ідеальний штрих до будь-якого літнього образу.
Після спрею шкіра не стягується та не стає сухою, міст чудово зволожує шкіру, надаючи їй приємного аромату та легкого сяйва, що робить її м'якою і гладкою на дотик.
Дуже рада, що в боксі мені попався саме цей спрей, адже я в нього закохалась, він справжній скарб, який доповнює мою літню косметичку.
Дякую за увагу🌸.
Коментарі (0)