Lily♥️

НЕПЕРЕМОЖНИЙ АРОМАТ RABANNE INVICTUS PARFUM

НЕПЕРЕМОЖНИЙ  АРОМАТ RABANNE INVICTUS PARFUM

Ой цікаво дуже цікаво, дівчата, можливо будете десь тестити для своєї другої половинки)) беріть)))😆

Very very sexy, але так його треба трішки)

Сама назва вже говорить за себе, з латинської "Invictus" означає- непереможний! Скроєний аромат красиво, також! Я щось раніше не була палким поціновувачем ароматів від P. Rabanne, але останні новинки 2024 very good! І так сталася любов) вдруге)) Про перше розповідала раніше)

Тут ми маємо :

• Верхні ноти: Морські ноти, Лаванда і Рожевий Перець
  • Ноти серця: Мило, Лист Фіалки і Мирт
  • Ноти бази: Мускус, Cashmeran і Сандал

Є тут нотка про яку не пишуть, але я відчуваю це мірра( нотка яка додає вишуканості, мірра– це змішана смола і камедь, одержана з африканських та аравійських дерев родини Burseraceae, особливо з Commiphora myrrha. Мирра приємно пахне та має гостропряний смак, містить 40–67 % камеді, 23-35 % смоли та 2–1 % ефірної олії. Чомусь відчувається)

Взагалі тут добре відчувається також ольфакторна нота лаванди і сандалове дерево. Якщо б це був аромат від ТОМ ФОРД ( от просто зміни флакон, ніхто і не подумав би, бо пахне і звучить вище ніж вартує).

• Дооовге відкриття, шлейф тут присутній!
  • Висока стійкість!
  • Смачна дуже дуже чуттєва сандалова база.

А ще я так розумію лаванда повертається у трендові ноти ароматів, бо зустрічається тепер часто.

Тому тестити новинки 2024 року дуже цікаво ) і ділися також,якщо маєш новинки))) буде цікаво почитати про твої знахідки)❤️