Сироватка в ампулах для від новлення стоп
Чи будуть пʼятки, як у немовляти?
В мене завжди суха шкіра стоп, особливо це відображається на пʼятках. Від такої сухості утворюються мікротріщинки, які потім забираються об шкарпетки чи ковдру. Тож враження не дуже приємні. Не всі креми здатні справитися з такою проблемою. Тому я завжди в пошуках чогось більш дієвішого.
І, здається, таки знайшла...
BiOil- український бренд, який спеціалізується на виробництві сироваток Omega 3-6-9. В своєму складі використовують тільки 100% рослинні інгредієнти.
Для мене такий показник дуже вагомий, оскільки завжди надаю перевагу натуральній косметиці.
Склад сироватки розроблений з використанням новітньої молекулярної технології. Сироватка має низькомолекулярну структуру, завдяки якій регенерується і відновлюється проблемна і потріскана шкіра стоп, нормалізується гідроліпідний баланс, зберігається волога в тканинах.
Основні завдання сироватки:
- Зволоження
- живлення ( це якраз роблять омега кислоти, які є в складі)
- загоєння
- помʼякшення
- регенерація
Що помітила я?
Однієї ампули мені вистачає на 2 рази. Я наношу її на долоні, потім повільно втираю в шкіру стоп, роблячи при цьому масаж.
Сироватка має травʼяний запах...Мені дуже нагадує запах мікстури від кашлю, яку в дитинстві дуже всі любили.
Вона не настільки жирна, як олія. Ногам дуже комфортно і нема липкої плівки, сироватка досить швидко поглинається.
Десь через 5 хвилин відчувається гладкість і ніжність. Пʼятки стають помʼякшені і зволожені. На ранок сухості не відчувається взагалі.
Після цілого курсу таких процедур шкіра буде гладенькою і ніжною, справді, як в дитини.
Висновок: з такими ампульними сироватками я познайомилась вперше, і вони вже припали мені до душі. Ампули досить естетично виглядають, їх зручно брати кудись з собою. Завдяки їхньому розміру вони завжди будуть під рукою. Дія їхня чудова, стопи отримують безліч корисних речовин, а найголовніше- живлення, якого моїм ногам завжди не достатньо.
Коментарі (0)