Альгінантна маска з вітаміном С від Joko Blend
Приємні домашні процедури
Про ці процедури знає вже напевно кожна дівчинка у клубі. Адже, про ці маски так багато написано.
Раніше обіцяла собі робити таку процедуру раз на тиждень, але, признаюсь, не завжди це вдається.
Я стараюсь мати в запасі хоч одну маску від Joko Blend. Адже це такий релакс і в результаті- шкіра задоволена.
Комусь здається складним мішати і наносити, але мені цей процес подобається, а от змивні маски, які треба наносити і потім змивати-не дуже.
Тут все дуже просто, але треба набити руку, зрозуміти як правильно мішати і наносити і головне- не дати масці застигнути у ємності.
Зазвичай я беру по одному саше по 20 г на одне використання.
При відкритті відчувається цитрусовий бум, яскравий насичений аромат вітаміну С.
Колір порошку білий, після змішування стають видимі крупинки, схожі на манку.
На упаковці є інструкція:
Висипати маску у суху ємність, додати 50-60 мл води кімнатної температури , ретельно перемішати і наносити за допомогою шпателю. Починаємо наносити з підборіддя і доходимо до чола.
Даємо висохнути 15-20 хвилин і знімаємо одним шаром.
Старайтесь не наносити на волосся, брови, потім доведеться змивати, а так маска дуже гарно знімається, показую на відео.
Після маски моя шкіра наповнена, чудово зволожена, тон стає рівнішим і відчувається шкіра мʼякою і заспокоєною.
Я дуже люблю використовувати ці масочки і всім їх рекомендую ♥️
Коментарі (0)