Кузя Ю-а

Chanel або Парфумований скраб Rebellion з ароматом Chanel

Chanel або Парфумований скраб  Rebellion з ароматом Chanel

Випадковим чином, до мене попав парфумований скраб для тіла від Rebellion! Не було якихось очікувань, але був скраб.

Абсолютно на релаксі я почала собі його фоткати для огляду і.. вся любов почалась з відкриття захисної плівки!

Дівчата, аромат неймовірний! Чомусь я його асоціюю з Chanel! Це просто підрив ендорфінів!

Початкова нота: Журавлина, Зелений чай, Свіжі ноти, Цитрусові ноти
Нота серця: Квіткові ноти, Фруктові ноти
Кінцева нота: Амбра, Деревинні ноти, Мускус

Ну по самій піраміді вже відчутно, наскільки аромат заворожує! Але як так? це ж скраб для тіла! давайте відкладемо в сторону цей божественний, підкупаючий аромат і фух, глянемо на текстури!

Chanel або Парфумований скраб  Rebellion з ароматом Chanel

Чому? Та бо цей фактурний скраб залитий медово-молочним соусом просто створений дарувати екстаз вашому тілу.

Я обожнюю коли скраб такий зволожений, коли по шкірі не на сухо драпається той цукор/сіль, а коли вже тактильно ти налаштований на відчуття задоволення!

Загалом, скраб - витвір мистецтва! Шкіра від нього - ніби після спа-догляду у найкращому салоні краси! Боді-кайф якийсь )

Шкіра і зволожена, і ніби як повністю оновлена, і насичена корисностями. І просто ніби шовкова! ❤️

Попадос ... на любов 🫶

Серед інгредієнтів - бетаїн, кокосовий, олія ши (каріте), цукор.

А ще:

Активні компоненти:

• вітамін Е допомагає зволожувати та живити вашу шкіру, роблячи її сяючою та еластичною.
  • олія какао, олія ши, олія кокосу та олія мигдалю солодкого надають вашій шкірі глибоке зволоження і пом'якшення, підтримуючи природний баланс.
  • екстракт кокосу зміцнює капіляри, кондиціонує шкіру і взагалі покращує зовнішний вигляд.

От і живіть з тим, якщо досі ще не спробували його 😂

Не дякуйте, але коли спробуєте, чекатиму ваших відгуків ❤️