wowmom

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Привіт, красуні!

Раніше, коли я користувалася доглядом за волоссям виключно з маса маркету, я не могла зрозуміти: "Яка різниця між шампунем за 200 грн та за 1000 грн? І те, і інше повинно очищати, і все". Або маска...жодна маска не здатна відновити волосся, якщо воно пошкоджене. Тут тільки ножиці допоможуть.

Проте, дякуючи Мейкапу, в мене з'явилася можливість спробувати засоби з професійних лінійок, які обирають кращі перукарі світу, щоб оцінити ефективність вже на собі.

Отже сьогодні поговоримо про доглядовий бокс, наповнений тревел-форматами від американського бренду Redken - серія Acidic Color Gloss.

#testmakeupclub

Має густу кремову консистенцію, та ніжний аромат. Мені важко сказати, чим саме він пахне... Для мене це, звісно, знайомий запах салону краси.

Незважаючи на те, що шампунь містить м'які ПАРи, він чудово піниться, і гарно очищує волосся з першого разу.

Зазвичай, я волосся мию через день, проте я була дуже здивована, що навіть на четвертий день після миття, корені залишалися в пристойному вигляді.

А якщо простіше - пре-кондиціонер.

Наноситься на вологе, вимите шампунем волосся, і залишається на 2-3 хвилини. Потім треба, не змивавши цей догляд, нанести кондиціонер.

Має легку кремово-гелеву консистенцію, та той самий аромат, що і у всієї лінійки.

Що стосується дії цього догляду, то мені, насправді важко сказати, що саме воно робить, адже я його використовуваьа лише в комплексі з іншими засобами.

Залишається вірити, що обіцянки виробника, стосовно відновлення і блиску - то не пусті слова, бо і справді волосся після використання лінійки Acidic Color Gloss сяє.

Чудовий густий кондиціонер, який за своїми властивостями не чим не гірше, ніж маска.

Гарно розподіляється, полегшує розчісування, і живить пасма

Після використання кондиціонеру, волосся ніде не стирчить, навіть після сушки без фену.

Ну і засіб, який сподобався найбільше - спрей-термозахист. Він схожий на рідкий крем для волосся.

Укладання на браш з цим спреєм одне задоволення! До того ж, скільки б я не пшикала його на свої пасма (а я ніколи не економлю), волосся не стає жирним, і не злипається.

Перед тим, як використовувати лінійку Acidic Color Gloss, я пофарбувала волосся, адже виробник заявляє, що ці засоби направлені не тільки на відновлення, а і на захист кольору.

А тепер ви можете бачити результат!

Посічені кінчики згладжені, волосся блищить, і дуже приємне на дотик. І, найголовніше, що і помітила, коли я використовую засоби Redken, колір не так швидко вимикається. Принаймні, після четвертого миття - вигляд, наче я тільки пофарбувалася.

Підводячи підсумки, хочу сказати, що Redken Acidic Color Gloss - це класна серія по догляду за фарбованим і пошкодженим волоссям, і, якщо у вас є можливість протестувати засоби, обов'язково це зробіть.

Дякую за увагу 😘