Кузя Ю-а

Bibliotheque de Parfum Palo Santo Dreams

Bibliotheque de Parfum Palo Santo Dreams

Якщо говорити який він? То одним словом - "богемний".

Але я не зможу обійтись одним словом в описі.

Чому я взагалі обрала аромат Palo Santo Dreams? Одразу скажу, очікування виправдались.

Я пішла за священним перуанським деревом Пало Санто. Я пішла за медитаційним, глибоким, духовним ароматом. Це дерево вважається священним та очищує простір від негативної енергії та відновлює спокій.

І знаєте, в цьому богемному пакуванні від Bibliotheque я отримала щось значно більше!

Bibliotheque de Parfum Palo Santo Dreams

А флакончик турботливо обіймає золотавий крафт папір. Вважаю, що це доречний подарунок не тільки близьким, а навіть й коллегам, завдяки такій подачі.

Додається 5 паличок, які бездоганно віддають аромат оселі.

Завдяки аромату відкриваються двері в світ спокою та глибокої медитації. Повертаючись додому, ти відчуваєш, що це дійсно місце спокою та відновлення ресурсу!

А аромат, як оберіг - невидимо захищає твій затишний куточок від пороків зовнішнього світу.

Цей аромат можна описати як теплий, загадковий і глибокий, з яскраво вираженим деревним і пряним характером.

  • Початкова нота: Ладан, Чорний перець, Шкіра — відкриває аромат теплими, смолистими і димними відтінками ладану, поєднаного з гострим, пікантним чорним перцем і нотами шкіри, що додають глибину і витончену грубість.
  • Нота серця: Ветівер, Пало санто, Пачулі — деревні ноти ветівера поєднуються з ароматом пало санто, який додає композиції трохи солодкості і медитативної атмосфери, тоді як пачулі привносять землістий, трав'яний акцент.
  • Кінцева нота: Абсолют лабдануму, Мускус — завершення аромату обволікає теплими, смолистими нотами лабдануму, які підкреслюють м'які, чуттєві відтінки мускусу, залишаючи довгий і стійкий шлейф.

Цей аромат для дому підійде тим, хто цінує насичені та глибокі композиції, що поєднують у собі природну теплоту і вишукану пряність.

Бо на сонці ця пляшечка грає всіма барвами! Я в момент розпаковки відчула яку безцінну річ тримаю у руках!