Gillette Venus SPA Breeze
Рожевий помічник для гладеньких ніжок.
Нещодавно ділилась враженнями про фіолетовий станочок від Venus, прийшов час змінювати касету і я натрапила на гарну пропозицію станочку з двома змінними касетами і вирішила спробувати рожевий.
Аромат у Gillette Venus SPA Breeze просто неймовірний. Чудова квіткова композиція.
Набір був упакований в картонну рожеву стрічку коробку, яка звісно мене манила.
Ручка станку дуже зручна, а змінні касети підходять майже до всіх ручок від Venus.
Бритва має то гострих леза, що дозволяє гарно видаляти волосся. Порізів в мене не було, користуюсь обережно, леза разом з гелевими подушками гарно ковзають.
Саме завдяки цим гелевим подушкам при контакті з водою утворюється гелева пінка, яка робить процес приємним, не підсушуючи і не дряпаючи шкіру. У складі цих подушечок є олії, які зволожують шкіру і забезпечують легке ковзання.
Мені подобається плаваюча конструкція бритви, яка дозволяє повторювати контури тіла.
Перед застосуванням треба змочити теплою водою бритву, аби подушки не були сухі, тоді гоління буде гладким. Але довго і не тримайте у воді, адже подушки можуть пошкодитись. Після використання обов’язково гарно висушіть бритву, щоб вона не ржавіла, а подушки не поламалися. Тоді термін використання буде хоча б місяць, я стараюсь нічим касету раз на місяць.
Я рекомендую ці касети з неймовірним ароматом💕
Коментарі (0)