Ирина ❤️

Бритва з кокосовим ароматом

Бритва з кокосовим ароматом

Вже багато років я користуюсь тільки бритвами від Gillette

Ця бритва має 5 лез для гладкого, ніжного гоління. Вам не потрібно додатково використовувати гель для гоління (знаю, що деякі для цього використовують також кондиціонер для волосся) так як смужки на бритві зробоені з мила/гелю і мають легкий кокосовий аромат 🥥. Зволожуючі смужки бритви виділяють насичену олію для тіла, яка захищає шкіру від ран, порізів та подразнень. Для плавного ковзання при кожному русі.

Зручно брати в дорогу, не потрібно везти з собою додаткові засоби , і так само процес гоління відбувається швидше, тому що просто потрібно намочити тіло та бритву+ як бонус приємний аромат.

Бритва сталевого кольору у неї міцна металева ручка, також вона місцями прогумована, її зручно тримати у руці 🤌🏻

Гнучка конструкція, рухлива головка адаптується до контуру вашого тіла.

Мені цих касет вистачає дуже на довго, леза великий час залишаються гострими. Читала в деяких відгуках що ці гелеві подушечки з боків деяким заважають, так як вони широкі і не дають комусь голити волоски під 0, думаю в такому випадку цей гель можна зняти з них і продовжувати користуватися бритвою. За весь час використання бритв Venus, я ними жодного разу не порізалася 🩸

Також для цієї бритви відмінно підходять інші змінні касети Venus, вони бувають с 3,4,5 лезами, я віддаю перевагу з 5 лезами, за меншу кількість рухів вони збривають більшу кількість волосків, наприклад у мене є касети Gillette Venus Extra Smooth Embrace та Gillette Venus Extra Smooth Sensitive 🌿

Також у мене є рожева бритва Gillette Venus Deluxe Smooth Sensitive, яку я дуже люблю, це була моя перша бритва с серії Venus.

Я обожнюю бритви Gillette і продовжуватиму ними користуватися далі і рекомендувати їх. Моя думка краще купити один раз хорошу бритву, ніж часто міняти недорогі одноразові, у які не такі комфортні + леза у них тупляться і іржавіють набагато швидше, не кажучи вже навіть про те, що ними порізатися набагато простіше.

Якщо вам цікаві мої дописи, підписуйтесь на мене, щоб не пропустити нові 😉

Бритва з кокосовим ароматом
Бритва з кокосовим ароматом
Бритва з кокосовим ароматом