Ирина ❤️

Моє приємне знайомство з Caudalie

Моє приємне знайомство з Caudalie

Почну з того, що мені подобається упаковка наборів цього бренду, гарна та компактна, таку приємно отримати в подарунок. Французький бренд, гарні склади засобів.

Моя шкіра нормального типу, з віковими змінами, що починаються у вигляді невеликих мімічних зморшок біля очей і декількох зморшок на лобі. Без прищів, постакне, пігментації та лущення. Э невеликий купероз на крилах носа, іноді може з'явитися одинокий прищик на обличчі.

Скажу відразу, жоден із засобів у даному пості, за час використання не викликав у мене жодних негативних наслідків у вигляді прищів, закупорки пір, почервоніння, сухості чи будь-яких інших.

Цю сироватку я дуже хотіла спробувати, і вона виправдала мої очікування.

Флакон дуже зручний, скло, з дозатором через який зручно контролювати натисканням потрібну кількість продукту (він до речі розкручується і можна надалі його якось використовувати)

Сама сироватка кремової консистенції досить легка, молочно кольору, має трав'янистий аромат. Вбирається практично відразу, не залишає ні жирності, ні липкості, пори мені не забиває. Кількості на фото мені вистачає на обличчя та шию, наношу тонким шаром.

Після неї можна відразу наносити макіяж, тому використовую її переважно в денному догляді. Пробувала наносити як соло, так і під крем із цієї ж лінійки. Для моєї шкіри мені її вистачає, можу навіть кремом і не закривати Шкіру зволожує, дрібні мімічні зморшки розгладжує. Мені дуже подобається результат, коли закінчиться я б її із задоволенням повторила ❤️

Моє приємне знайомство з Caudalie

Спочатку цей крем купувати я не планувала, дуже хотіла спробувати сироватку, але знайшла за хорошу ціну набор сиворотка+ крем в мініатюрі 15мл

Обіцянки дуже привабливі:

Відомий бренд Caudalie представив новий засіб №1 від старіння шкіри - унікальний крем Resveratrol Lift Firming Cashmere. В основі б'юті-продукту – запатентована комбінація ресвератролу, гіалуронової кислоти та веганського підсилювача колагену. Інноваційна формула забезпечує видимий ефект, що омолоджує, розгладжує зморшки, підвищує пружність шкіри і уповільнює процеси старіння

Крем молочного кольору, досить легкий не жирний, має трав'янистий аромат, як і сироватка. Він терпимий, але краще взагалі було б без нього, я не дуже люблю трав'янисті аромати

Вбирається швидко, не залишає жирності, липкості, пори не забиває. Але в відмінності від сироватки, з цим кремом у мене не все так добре ( тому рада що він дістався мені на тестування в мініатюрі на 15мл), є у нього один для мене дуже великий мінус, на моїй шкірі в 98% він скочується!

Я завжди наношу засіб на очищену шкіру, тонким шаром ( тієї кількості, що на фото, мені вистачає на обличчя і шию). Він скочується якщо я наношу його на сироватку з набору (за ідеєю з якою він повинен застосовуватися і не конфліктувати) відразу після нанесення сироватки і давала час їй увібратися, результат завжди приблизно однаковий, так само пробувала наносити його соло (теж скочується але так набагато менше) Причому він скочується саме на обличчі, на інших ділянках шкіри цього не відбувається. Не знаю може це саме тільки у мене так, тому що у відгуках інших не зустрічала, що б про це писали.

Тональними засобами я не користуюся, тому як буде ще з ними зверху не підскажу. Мені подобається моя шкіра після цього крему, вона стає як оксамитова, якщо була сухість вона проходить, крем зволожує та живить, з'являється живий блиск, але при цьому жирної плівки зверху не немаэ. Тому заплющу очі на цей мінус і продовжую їм користуватися в денному догляді. Чи куплю у великому обсязі коли закінчиться моя мініатюра, ось тут питання ... Спробувати в мініатюрі раджу, можливо на вашій шкірі він поводитиметься інакше

Зволожуюча сироватка з лінійки Vinosource створена для відновлення оптимального гідробалансу шкірного покриву. В основі її збалансованої формули - комбінація інтелектуальних зволожуючих активних інгредієнтів, тому засіб діє в кількох напрямках: стимулює механізми природної гідратації, регулює циркуляцію вологи і відновлює водний баланс епідермісу, що повертає йому еластичність і надає свіжий відпочинок.

Флакон такий же зручний з дозатором, сироватка білого кольору кремової консистенції, зовсім легка косметична віддушка (вона мені подобається більше ніж у ліфтингу серії). Засіб досить легкий, відразу вбирається, не залишає після себе жирності, липкості або ще чогось неприємного. Шкіра після неї зволожена та наповнена.

Її так само можу рекомендувати. Ця сироватка у мене з'явилася найпершою, дуже сподобалася, після неї мені і захотілося купути ліфтинг сироватку про яку розповідала вище.

Формула продукту збагачена органічною виноградною водою, заспокійливим екстрактом органічної центели азіатської та антиоксидантними поліфенолами виноградних кісточок, що в тандемі забезпечує глибоку та пролонговану гідратацію, харчування та пом'якшення шкіри, робить її м'якою, еластичною та пружною.

- інтенсивно живить суху та чутливу шкіру;

- насичує вологою та запобігає її втраті;

- заспокоює сухий, зневоднений та роздратований епідерміс;

- 98% компонентів природного походження;

- протестована під офтальмологічним та дерматологічним контролем;

- підходить для людей, які мають контактні лінзи;

- у складі немає парабенів, феноксиетанолу, фталатів, мінеральних масел, ПЕГ, силіконів та інгредієнтів тваринного походження;

- можна нанести на 10 хвилин, щоб посилити зволоження;

- рекомендується застосовувати як маску, що відновлює, на ніч;

- підходить як експрес-зволожуючий засіб для контуру очей і повік.

Цю маску я теж дуже хотіла спробувати, окрім обіцянки виробника мене привабило, що її можна наносити під очі, адже саме там у мене почали з'являтися вікові зміни у вигляді мімічних зморшок та заломів під очима від сну обличчям у подушку. Більшість масок якраз не рекомендують наносити на зону навколо очей, і вона отримує менше догляду, ніж решта обличчя. Тому я дуже зраділа можливості протестувати її на початку в мініатюрі в наборі із сироваткою.

Маска кремової легкої консистенції, білого кольору, має ненав'язливу приємну косметичну віддушку, як у сироватки цієї серії, при нанесенні вона практично не відчутна.

Я пробувала наносити її на все обличчя, але так як у мене мініатюра вирішила використовувати її більше як експрес маску саме під очі. Кількості як на фото мені вистачає що б нанести на область під очі, носогубки і зморшку, що з'являється на міжбрівці. А не втираю її як крем, а наношу тоненьким шаром як маску, протягом декількох хвилин моєю шкірою маска повністю вбирається (у мене не залишається залишків, які потрібно було б промакувати). Зморшки дуже швидко насичуються і розгладжується, немає липкості чи жирності. Шкіра стає м'яка гладка. Використовую у денному догляді, іноді замість крему під очі.

За весь час використання не було жодних негативних реакцій у вигляді почервоніння, лущення, прищів або забитих пір. У маски дуже гарний склад, що не може не тішити

Коли закінчиться моя мініатюра, я обов'язково замовлю цю маску в повному обсязі, тому що її дія на моєму обличчі мені дуже подобається і є не так багато засобів, які можна використовувати у додатковому догляді для ніжної шкіри під очима ❤️ Раджу вам також спробувати цей засіб

- ніжна консистенція тане на обличчі;

- підходить для сухої та схильної до чутливості шкіри;

- бореться з почервоніннями, подразненнями та відчуттям стягнутості;

- усуває сухість;

- повертає шкірі здоровий вигляд, пружність та природне сяйво;

- заспокоює та насичує поживними компонентами;

- захищає від сухості;

- запобігає зневодненню;

- Відновлює гідроліпідний шар епідермісу;

- Зміцнює захисну функцію;

- Ліпіди залишають відчуття комфорту;

– 95% компонентів натурального походження;

- не містить ПЕГ (PEG), силіконів, парабенів, феноксіетанолу, фталатів, мінеральних масел та інгредієнтів тваринного походження;

- підходить для епідермісу, схильного до чутливості;

- дерматологічно протестовано

Цей крем на собі на все лицо я практично не використовувала , так як у мене мініатюра я тримаю його на випадок якихось проблем зі шкірою у вигляді сухості та лущення. З усіх моїх засобів Caudalie у цього засобу найщільніша текстура, він не дуже густий, добре вбирається, але на моїй шкірі на відміну від інших засобів вже відчувається, при цьому липкості або жирності так само не залишає.

Думаю його більше оцінять люди із сухою шкірою. Я його використовую на чоловіка, у нього на відміну від мене щільна жирна шкіра, але при цьому вона чутлива, часто бувають лущення на обличчі, цей крем добре не тільки зволожує, але й живить шкіру, прибираючи лущення.