Парфумований cольовий скраб для тіла з вишневим ароматом. Якщо любите Lost Cherry загляньте
Mermade Night In Paris 🍒
Від українського 🇺🇦 бренду Mermade у мене вже був гель для душу, маска та кілька сироваток, унизу залишу посилання на мої огляди на них.
Нещодавно вони випустили нову лінійку сольових парфумованих скрабів для тіла, про які я дізналася з оглядів дівчат у MUC 😉
Я вибирала між двома ароматами Mermade Night In Paris та Celebration. Я люблю і 🍒 вишню і грушу 🍐 в парфумерії, але оскільки на перший я знайшла більше відгуків саме про аромат, я зупинила свій вибір на ньому. До того ж, нещодавно у мене з'явився класний вишневий гель для душу, про який я розповідала https://club.makeup.com.ua/post/47700/ вирішила, що в дуеті зі скрабом вони відмінно поєднуються і доповнюватимуть один одного, аромати в них схожі 😜
Парфумований сольовий скраб для тіла гарно відлущить ороговілий шар шкіри, що дозволить вирівняти її рельєф та відновити пружність. Олії, які входять до складу скрабу зроблять шкіру оксамитовою та ніжною на дотик, а також скраб надасть шкірі неперевершений аромат парфумів, що підкреслить витонченість та жіночність.
Основні компоненти:
🍒Sea Salt очищає шкіру від надлишків себуму та забрудненої.
🍒Prunus Amygdalus Dulcis Oil відновлює суху шкіру, має пом'якшувальну дію, робить шкіру пружною та еластичною, вирівнює рельєф та прибирає дрібні зморшки;
🍒Persea Gratissima Oil зволожує, живить та пом'якшує, робить шкіру пружною та еластичною
🍒Vegetable Oil живить шкіру, робить її гладкою і бархатистою.
🍒Tocopheryl Acetate (вітамін Е) має регенеруючі та омолоджуючі властивості, живить і пом'якшує шкіру, знімає запалення.
Пакування: Дуже миле та дівчаче, пластикова прозора баночка з рожевою кришечкою. Так само на баночку одягнена гарна картонна етикетка із закоханою парой 💞 Є захисна фольга, що є великим плюсом, по-перше я знаю, що засіб до мене не відкривалося і по-друге, захист від протікання в дорозі. Об'єм великий, аж 300g
Зовнішній вигляд: Засіб не дуже густий, містить дрібні кристали солі в олії.
Аромат: Верхні ноти: вишня, гіркий мигдаль, лікер
Ноти серця: вишня, слива, турецька троянда, жасмин, самбак
Базові ноти: боби тонка, перуанський бальзам, ваніль, бензоїн, кориця, сандал, кедр, гвоздика, ветивер, пачулі.
Використання:
Перед застосуванням засіб потрібно перемішати, щоб він став однорідним, якщо він довго стоїть, олії можуть піднятися нагору. Нанести на вологу шкіру, масажувати 2-3хв, після змити водою 🚿
Не наносите скраб відразу після дериляції 🪒, або на місця, де є пошкодження шкіри🩸, так засіб містить сіль і щипатиме шкіру в таких місцях.
Аромат цього скрабу неймовірний! Мені він дуууже сподобався, як шанувальниці аромату 🍒 Lost Cherry від Tom Ford та інших вишневих ароматів, яких не мало у моїй колекції. Він дуже спокусливий і огортаючий, звучить дорого та вишукано як парфум 🌸 Аромат дуже насичений, але не дратівливий, заповнює собою всю ванну кімнату, я просто закохана в нього 🫶🏼, і готова насолоджуватися ним годинами.
Ті, хто не є фанатом вишні, можуть вибрати для себе й інші аромати парфумованих скрабів, на даний момент їх у Mermade 5. Після того як закінчиться мій, я обов'язково спробую ще з грушею Celebration 🍐
Користуватися скарбом Mermade Night In Paris суцільне задоволення. Він чудово розподіляється по вологій 💦 шкірі, ковзає та не обсипається. Скабує делікатно, не дряпає шкіру, але добре відлущує ороговілий шар епідермісу.
Після купівлі не дуже вдалого масляного скрабу іншого українського бренду, я дуже переживала, щоб цей не залишав занадто жирну 🥞плівку на тілі, оскільки з відгуків уже знала, що він теж містить багато масел.
Але скраб відмінно змивається, шкіра після нього дуже приємна на дотик, ніжна, гладка, зволожена і насичена, при цьому без зайвої жирності на тілі.
Після душу легкий аромат залишається на тілі ще на якийсь час, що теж для мене плюс ➕
За час використання від скрабу не було жодних негативних наслідків на тілі, він підходить для всіх типів шкіри. На жаль, витрачається засіб не дуже економно, в порівнянні з моїми іншими скрабами 🤷🏻♀️, але я готова йому це пробачити ☺️
Тепер я дуже хочу спробувати й інші засоби Mermade з цим ароматом, а їх дуже багато, що дуже добре 😉 Також є цілі набори, які відмінно підійдуть на подарунок 🎁вашим близьким, або можна побалувати себе 🥰
А ви вже встигли спробувати ці парфумовані скраби від Mermade? 🤗
Дописи про мої інші засоби Mermade
🎂 Маска для обличчя Mermade Party Cake https://club.makeup.com.ua/post/46317/
🦄 Гель для душу Magic Unicorn https://club.makeup.com.ua/post/39994/
🐌 Антивікова сироватка для обличчя Mermade Snail Secretion Filtrate & Hymagic-4D https://club.makeup.com.ua/post/42531/
🌿 Заспокійлива сироватка для обличчя Mermade Take It Easy Centella & Kombucha Extracts
Коментарі (0)